Skip to content Skip to footer

Mercator Ložionička: Mjesto gdje je kupovina poseban doživljaj

Mercator BH, evropski trgovački lanac na tržište BiH donosi svakodnevno svjetske  trendove u segmentu usluge i ponude u svojih više od  80 dućana širom BiH. Najširi broj dućana se nalazi u na području grada Sarajeva, a u samom srcu ovog grada se nalazi najmoderniji dućan s najširom ponudom asortimana u BiH – Mercator Ložionička.

Pažljivo izrađen imidž Mercatora Ložionička u Sarajevu je zasnovan na očekivanjima naših kupaca, jer garantuje sasvim poseban ugođaj kupovine, vrhunski kvalitet i brižljivo odabranu raznolikost proizvoda. Najbolji i najkvalitetniji sadržaji na našim policama su prilagođeni upravo željama i potrebama kupaca.

Prehrambeni odjeli u hipermarketu su ispunjeni najkvalitetnijim proizvodima i proizvodima domaće proizvodnje koji se odlikuju svježinom i širokim asortimanom. Mercatorov Gastro odjel svaki dan osigurava najkvalitetnije namirnice od kojih pravimo specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, gotova jela, kolače i slatkiše. Naš odjel voća i povrća nudi savršen izbor dnenvo svježih proizvoda s našeg podneblja ali i veoma široku ponudu egzotičnih proizvoda.

Tu je i pekara s domaćim hljebom i raznim pecivima, a novost je i sarajevski roštilj koji unosi dašak orijenta u naš tržni centar. Na odjelima mesnih, suhomesnatih i sirnih proizvoda ćete pronaći najširu paletu delikatesnih proizvoda, brižljivo odabranih da zadovolje istančani ukus naših kupaca kao i bogatu ponudu ribe, mekušaca, rakova i morskih plodova.

Moderno doba je donijelo i određene promjene u prehrambenim navikama, a na izazov tržišta i veliko zanimanje za bezglutenske i proizvode ekološke proizvodnje, Mercator je veoma uspješno odgovorio te kompletirao najbogatiju ponudu certificiranih zdravih namirnica, uključujući proizvode bez šećera, širok asortima organskih i 100 posto prirodnih proizvoda provjernog kvaliteta Bio Zone. Široka lepeza vinskih proizvoda iz čitavog svijeta, više od 100 raznih vrsta piva bogate tradicije kao i najnoviji proizvodi kraft piva iz domaće proizvodnje će zadovoljiti ukus svakoj istinskog ljubitelja piva.

Da bi upotpunili ugođaj, kupcima smo osigurali i kafeteriju za predah od kupovine u kojoj mogu popiti kafu, pojesti kolač , sladoled ili ukusna peciva. Dream Factory je tu da ispuni dječije snove. Širok asortiman svih vrsta igračaka, prilagođen svim uzastima i testiran po međunarodnim standardima, garantuje pouzdanost i bezbrižnost roditelja. Tu ćete pronaći igračke poznatih licenci i pružiti najmlađima zabavan svijet, gdje snovi postaju stvarnost, a dječija mašta pušta na volju. U našim odjelima neprehrane ćete pronaći vrhunske kozmetičke proizvode za ljepotu i njegu tijela, sve za čišćenje i uređenje vašeg doma i široku ponudu kućnih potrepština.

Mi u Mercatoru pratimo svjetske trendove i inovacije i veoma se trudimo da svojim kupcima pružimo najbolju vrijednost za njihov novac i uvijek nešto novo. Mercator Ložionička pruža svojim kupcima najveći komoditet kupovine, a za naše kupce smo osigurali pametna kolica  i samouslužne kase, zahvaljujući kojima kupci mogu provjeriti cijene proizvoda i u svakom momentu očitati sadržaj korpe i ukupnu vrijednost za plaćanje, a po završetku kupovine izvršiti automatsku naplatu kupljenih proizvoda na blagajni.

Mercator Ložionička nije mjesto koje će samo zadovoljiti, nego i nadmašiti vaše želje i potrebe. Izuzetno cijenimo vaše povjerenje, pratimo najnovije svjetske trendove i inovacije  pružamo najbolju vrijednost za vaš novac. Jer mi dobro prepoznajemo vaše želje i potrebe te vašu  kupovinu pretvaramo u vrhunsko zadovoljstvo. Vaš Mercator

Leave a comment