Skip to content Skip to footer

Vodeći svjetski brand prirodne kozmetike Apivita predstavljen u Sarajevu

Apivita, priznati grčki brand prirodne kozmetike koji koristi 100 posto prirodne sastojke, u kojima spaja ekstrakte 6.500 biljaka prikupljenih iz grčke flore sa čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima, sinoć je službeno predstavljen u prekrasnom ambijentu hotela Europe u Sarajevu, na zadovoljstvo sve većeg broja žena koje koriste prirodnu kozmetiku.

Predstavljanju su prisustvovali brojni farmaceuti i dermatolozi, koji su Apivita kozmetiku doživjeli svim svojim osjetilima, prepuštajući se predivnom putovanju kroz svu ljepotu prirode. Radi se o proizvodima koji se uvelike razlikuju od ostalih dostupnih na ovom tržištu, a svojim isključivo prirodnim sastojcima nude najbolje od prirode, a samim time i najzdravije.

Inspirirani Hipokratovim holističkim pristupom, koristeći djelovanje čistih organskih eteričnih ulja, Apivita proizvodi blagotvorno djeluju na tijelo, um i dušu. Ni jedan proizvod ne sadrži štetne sastojke kao što su parabeni, polipropilen glikol, silikoni, umjetne boje i mirisi, brzo se upijaju te učinkovito djeluju na kožu, istovremeno umirujući osjetila i podižući raspoloženje, darivajući dobrobit i podmlađivanje.

Apivita je inspirirana zajednicom pčela te sve formule obogaćuje pčelinjim proizvodima visoke biološki dokazane učinkovitosti. Jedan od tih proizvoda je propolis, čudotvorni antiseptik prirode i razlikovni element Apivite. Poboljšava učinkovitost proizvoda, zahvaljujući svojim antiseptičkim i antioksidativnim svojstvima. U cilju daljnjeg poboljšanja kvalitete i učinkovitosti proizvoda, Apivita je zamijenila običnu vodu organskim infuzijama, uključujući biljnu infuziju grčkog planinskog čaja, ružmarina, hamamelisa i kamilice.

U gotovo 40 godina iskustva, u Apiviti je razvijeno više od 5.000 formula na bazi prirodnih sirovina, čime je postignut 100 posto prirodni koncentrat u svakoj formuli. U svakoj životnoj dobi, neovisno o spolu, ključno je voditi računa o “prehrani” svoje kože, a Apivita nudi rješenje za uravnoteženu prehranu na prirodan, učinkovit i holistički način. Različite biljke, čaj i med aktiviraju okus, pozivajući posjetitelja da otputuje na Apivita biljna polja i među pčelinje košnice.

Sami proizvodi, njihovo pakiranje i svi korišteni materijali pozivaju na dodir i osjet branda, stvarajući pritom interaktivno iskustvo. Svi elementi postaju jedno, kako bi kreirali osjetilno iskustvo koje predstavlja Apivita stil i način života; prirodno, učinkovito i holističko putovanje!

-Sigurni smo da će ova dragocjena kozmetika postati omiljeni i nezamjenjivi proizvod u njezi svake osobe. Apivita nije samo kozmetika, ona je stil života – navode iz Apivite.

Leave a comment