Skip to content Skip to footer

Kako odabrati željenu tendu za Vaš vrt i terasu

Pri dolasku proljeća, vrt i terasa se bude od zimskog sna i počinju se koristiti kao produženi životni prostor. Zbog toga je veoma važna odgovarajuća zaštita od sunca. Za planiranje vlastite tende, sada postoji nova besplatna aplikacija u kojoj se stvarne i virtuelne slike mogu jednostavno pomiješati uz pomoć kamere i senzora mobilnih uređaja. Nova aplikacija „Proširene stvarnosti“ (Augmented Reality) svakako vrijedi preuzeti.

Ako svoju omiljenu tendu želite vidjeti izravno u vlastitom domu kao da je već instalirana, to možete učiniti pomoću aplikacije WAREMA Designer. Pomoću pametne aplikacije za iOS i Android uređaje, prilagođeni 3D modeli mogu se vizualizirati izravno na vlastitoj terasi ili vlastitom balkonu. Željena tenda može biti savršeno prilagođena Vašem ukusu. Oblik tende, boje tkanine i okvira te pametni pribor kao što su svjetlost i prozračenja mogu se konfigurirati u WAREMA Designeru. Ovdje je trik – nije samo vizualizirana tenda, nego i interakcija sa suncem i sjenom u svim mogućim dnevnim i večernjim vremenima tokom cijele godine.

Svijet pun boja

Aplikacija sadrži sve nacrte tendi WAREMA. Bilo da su ultra-moderne boje ili klasici, uni ili pruge – ne postoji boja koja ne može biti ispunjena. Preko 250 tkanina pokazuju kako kreativno novi otvoreni prostori mogu biti dizajnirani sa željenom tendom. Bilo da podsjeća na plavo more, sive planine, žutu pustinju ili zelenu šumu – željena tenda se može dizajnirati u skladu s osobnim idejama i tako stvoriti opuštenu atmosferu da se dobro osjećate. Testirajte odmah uživo, koji dizajn najbolje odgovara vašoj osobnoj oazi.

Najbolja nagrada za inovaciju 2018

Pametna AR aplikacija WAREMA Designer je nagrađena NAJBOLJOM IT INOVACIJOM 2018 u kategoriji “Aplikacije”. Odličan proizvod uvjerio je žiri i pripada vrhunskoj grupi ovogodišnjeg „INNOVATIONSPREIS-IT“.

Preuzmite izravno WAREMA Designer i uživajte u visokokvalitetnim sistemima za zaštitu od sunca kao što su tende i krovovi s inovativnom vizualizacijom uživo u Vašoj kući ili u vrtu.

Download za iOS
Download za Android

ALUKÖNIGSTAHL je partner njemačke kompanije Warema – ekspert u oblasti sistema za zaštitu od sunca. Za više informacija i ponudu, javite nam se na mail: [email protected]

Leave a comment