Skip to content Skip to footer

Predstavljeno učešće branda JEEP na ovogodišnjem EYOF-u

Povodom učešća na ovogodišnjem najvećem sportskom olimpijskom festivalu za mlade – EYOF-u, brend Jeep je danas u Golf Clubu u Sarajevu upriličio radni doručak sa predstavnicima bh. medija.

Prisutnima se obratio Aleksandar Stijaković, marketing menadžer brenda „Jeep“, koji je novinare upoznao o svim planiranim aktivnostima za vrijeme trajanja manifestacije.

-Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo dio ovog lijepog projekta. Brand Jeep je, kao ovogodišnji dijamantski sponzor EYOF-a, pripremio nekoliko aktivnosti za naredni period. Sutra, tačnije 30. januara, naš Jeep konvoj kreće u Rim gdje ćemo 31. januara, na zvaničnoj ceremoniji primopredaje, preuzeti olimpijski plamen i dovesti ga u Sarajevo 02. februara. Za vrijeme tog putovanja, napravićemo i jednu reportažu o putu olimpijskog plamena od Rima do Sarajeva. Osim toga, od 09. do 16. februara na dvije planine, Bjelašnici i Jahorini, brand Jeep će imati svoju regularnu postavku uz mnogo zanimljivih aktivnosti za posjetioce. Ovim putem pozivam i vas da nam se pridružite i da zajedno budemo dio ovog značajnog sportskog dešavanja – izjavio je Stijaković.

Nakon završenog oficijelnog dijela, predstavnici medija su imali priliku pogledati i fotografisati se sa nekoliko Jeep-ovih vozila, parkiranih na platou Golf Club-a. Uslijedilo je lijepo druženje uz razgovor u ugodnoj atmosferi.

Izgrađen na 75 godina legendarnog naslijeđa, Jeep je autentični SUV brend najboljih sposobnosti u svojoj klasi, vrhunske izrade i višestranosti koja je ljudima neophodna na izuzetnim putovanjima. Jeep pruža poziv za život punim plućima, ponudom kompletne game vozila koja svojim vlasnicima ne prestaju da ulivaju osjećaj sigurnosti za bezbrižno savladavanje svakog putovanja. Gama vozila Jeep sastoji se od modela Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Renegade, Wrangler.

Leave a comment

0/100