Skip to content Skip to footer

Mg Mivela čuva zaljubljena srca

Zbog užurbanog načina života, brojnih obaveza i nakupljenog stresa, često zaboravimo na one sitnice koje pokreću i održavaju ljubav sa našim voljenima. Nekada jednostavno mislite da ne možete stići sve. Dan zaljubljenih bio je idealna prilika da Mg Mivela sugrađane Sarajeva i Banje Luke podsjeti koliko je važno čuvati svoje srce, jer ljubav je ipak stvar srca.

Tako su mnogobrojni prolaznici na ovaj dan uz Mg Mivelu podijelili šta su sve spremni uraditi za ljubav svojih partnera i podsjetili da je važno djelima pokazati koliko ih volimo. A kako bi mogli sve, potrebno je naći i malu podršku za prevazilaženje svakodnevnih izazova iz vode koja ima mineral srca, magnezij.

Srce je ono koje voli, ali i glavni pokretač životnih funkcija u tijelu. Mg Mivela čuva srce, brine se o njegovom zdravlju i daje mu ono što je neophodno da budemo sretni i zaljubljeni.

Jedan litar Mg Mivele sadrži 343 mg magnezija kojeg ćelije u ljudskom organizmu lako apsorbuju i koriste za optimalno funkcioniranje. Ovo je količina magnezija dovoljna za dnevne potrebe za ovim neophodnim mineralom.

Leave a comment

0/100