Skip to content Skip to footer

Winner Project, lider inžinjersko-geoloških istraživanja i geotehničkih projekata: U svakom poslu želimo pokazati da smo najbolji

U svakom čovjeku postoji želja da bude najbolji u onome što radi. Motivirani upravo ovim principom mi u kompaniji Winner Project težimo najboljem i u skladu s našim nazivom, želimo biti pobjednici u svemu onome što radimo, zajedno s našim partnerima. Posvećeni smo zajedničkom uspjehu sa svim našim partnerima i investitorima.

Ponosni smo što je ovakav pristup radu prepoznat od brojnih klijenata koji su nam omogućili da kompanija uspješno posluje na tržištu Bosne i Hercegovine već 18 godina, te da se iz godine u godinu razvija u lidera na tržištu inžinjersko-geoloških istraživanja i geotehničkih projekata.

Brojni projekti

Svoj uspjeh gradili smo radeći veliki broj projekata/poslova na svim vrstama građevinskih objekata. Bilo da se radi o saobraćajnicama, željeznici, projektovanju hidrogeoloških ispitivanja, monitoringa, izvođenja specijalnih radova u građevinarstvu kao što je osiguranje građevinskih jama, izrada šipova, ankera ili bušenje bunara. Posjedujemo i vlastitu laboratoriju za geomehanička ispitivanja tla i stijena, opremljenu najsavremenijom opremom renomiranih proizvođača i akreditiranu po BATA certifikatu prema BAS EN ISO/IEC 17025:2006 standardu.

U svim ovim poslovima uvijek smo se vodili željom da pokažemo da smo najbolji u onome što radimo. Sve poslovne pobjede i rezultate ne bi ostvarili bez naših stručnih kadrova u čije usavršavanje stalno ulažemo, sa željom da i oni zajedno rastu i razvijaju se s našom kompanijom.

Da bi postigli naše ciljeve uvijek smo znali da je ključno osigurati našim radnicima najmoderniju i najsavremeniju opremu. Tako danas raspolažemo opremom za sve vrste istražnih bušenja, hidrogeoloških bušenja, te opremom za izradu šipova i ankera, koja je jednaka opremi s kojom se ovakvi poslovi obavijaju na najzahtjevnijim i najrazvijenijim trzištima.

Stručni kadrovi i savremena oprema omogućili su nam da raspon usluga koje nudimo uključe izradu studijske, proračunske i izvedbene projektne dokumentacije na svim razinama projektiranja za idejne studije, glavne projekte prema misijama geotehničkog inžinjerstva, investicijske programe i slično iz sljedećih područja:

Koridor 5C

Opće geostatičko projektiranje (nosivost, slijeganje, stabilnost, konsolidacija i dr.) za sve vrste građevina, zaštita građevinskih jama, drenaže, nasute brane i pregrade te ostale objekte (nasipi, platoi, lukobrani i dr.), kanali i duboki zasjeci, površinski kopovi i odlagališta otpadnih materijala, poboljšanja temeljnog tla zamjenom materijala, sanacija i zaštita klizišta, pokosa i dubokih zasjeka geotehničkim konstrukcijskim metodama pomoću drenova, torkreta, betonskih čepova, drenaža, geotekstila, obložnih i potpornih zidova, roštilja s sidrima i druge hidrotehničke i posebne građevine.

Svi naši partneri koji su nam ukazali povjerenje mogu sa sigurnošću znati da će svi njihovi projekti biti izvedeni na jednakom nivou kao što se rade u najrazvijenim zemljama svijeta. Posebno smo ponosni na sve ono što smo radili na najvećim građevinskim projektima koji su rađeni u BiH u posljednjih 18 godina. Posebno ističemo uspješno realizirane poslove na izgradnji autoceste na Koridoru 5C.

Sve što u Winner Projectu radimo želimo da bude zajednička pobjeda, kako naša tako i naših partnera. Stoga povjerenje koje nam ukažete za nas je obaveza da osiguramo zajednički uspjeh i pobjedu kojoj ćemo se zajedno radovati.

Leave a comment

0/100