Skip to content Skip to footer

Sensation Bridge donosi festivalske noći neprevaziđene zabave!

Mjesto odlične zabave je i ove godine Eiffelov most na Skenderiji u Sarajevu koji postaje Sensation Bridge. Na dobro poznatom mjestu će se održavati najposjećeniji party u vrijeme Sarajevo Film Festivala i posjetiocima pružiti niz nezaboravnih ljetnih sadržaja.

Razbijanje monotonije na Sensation Bridge-u traje od 10. do 17. avgusta sa svakodnevnim događajima o kojima će se dugo pričati. U dnevnom terminu od 16 do 19 sati će biti upriličen Happy Hour za one koji traže kutak za predah od svakodnevnih obaveza i posla, dok će u večernjim satima prisutni uživati u odličnim svirkama vrhunskih bendova:

10.08. Sensation night – Perpetuum Mobile

 1. 08. Studio EN by La Biosthétique i Akademija night – Kazoo
  12. 08. Bad Copy
  13. 08. Stari lisac night – Karne
  14. 08. Betty Boom
  15. 08. After Affair
  16. 08. Jack Daniel’s night – Let3
  17. 08. For the Hunters night – Cubismo

Prva noć i otvorenje su rezervisani za Sensation Night gdje će se posjetioci moći osvježiti i opustiti uz neodoljive Sensation okuse i bend Perpetuum Mobile.

Budite dijelom festivalske atmosfere, uživajte u čarima Sarajeva i bićete u prilici da susretnete Sensation hostese koje će po sarajevskim kafićima dijeliti pozivnice. Ulaz je besplatan do ponoći, a nakon ponoći se plaća 5 KM , osim za posjetioce sa Sensation pozivnicom.

Atraktivna lokacija, odlična atmosfera i druženje u dnevnoj i večernjoj varijanti su samo neki od razloga zbog kojih bi trebali posjetiti Sensation Bridge, stoga se i ovog festivalskog ljeta opustite uz sjajne okuse Sensationa koji će doprinijeti da se zabavljate još više i otvoriti vaša čula ka novim avanturama.

Leave a comment

0/100