Skip to content Skip to footer

Rade Šerbedžija ponovo u reklami Sarajevskog kiseljaka

Aktualnom promotivnom kampanjom Sarajevski kiseljak predstavlja novi TV spot nadahnut prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine s Radetom Šerbedžijom u glavnoj ulozi

Nakon niza prepoznatljivih TV spotova Sarajevskog kiseljaka s glumačkom zvijezdom Radetom Šerbedžijom koji su plijenili pažnju i simpatije gledatelja, za kraj godine lansiran je novi koji najavljuje predstojeću promotivnu kampanju. Uz Sarajevski kiseljak, u fokusu novog TV spota su prirodne ljepote naše zemlje prikazane i ispričane sasvim filmski.

TV spot je najvećim dijelom sniman na Bjelašnici, ali i na još nekoliko prepoznatljivih lokacija širom BiH. Za vrhunsku produkciju i koncept zaslužna je agencija FABRIKA.

-Sretni smo što ovu uspješnu godinu zaokružujemo novim i posebno lijepim TV spotom. Kampanja će biti malo drugačija od dosadašnjih, ali opet prezentira srž onoga što Sarajevski kiseljak jeste. Spot nas podsjeća da ne zaboravimo uživati u tako lijepim stvarima koje nas okružuju, koje su tu, te naravno da su prirodnost i tradicija kao vrijednosti neprolazne. Uživali smo ponovo raditi s Radetom, te se nadam da će i gledatelji jednako uživati u novom spotu – istakao je Davor Čičić, direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja kompanije Sarajevski kiseljak.

Povodom obnovljene suradnje Rade Šerbedžija je istakao: „Ja ovu suradnju doživljavam kao jednu lijepu i ugodnu priču koja traje već nekoliko godina. Inače ne snimam reklame, jedinu takvu suradnju imam sa Sarajevskim kiseljakom. Osim toga, ja se na tim setovima odlično zabavljam jer radim sa vrhunskim profesionalcima, mojim prijateljima, koji ne prave obične reklame, već pravu umjetnost”.

Leave a comment