Skip to content Skip to footer

Ostalo je još nekoliko dana do “Kids Time Festivala”

Ostalo je još samo nekoliko dana do otvorenja prvog „Kids Time Festivala”, koji će se održati od 8. juna do 22. jula na platou Skenderija. Kako i sam slogan festivala kaže, ono što se može očekivati jeste 45 dana najbolje energije i zabave u gradu, te mnogorbojni sadržaji prilagođeni svim dječijim uzrastima.

Dok će oni nešto stariji uživati u „YouTube Stationu“ i Mini disku, mlađi će se moći zabaviti i naučiti nešto u brojnim radionicama festivala u sklopu „Aleje dječije radosti“.

-Pri kreiranju aktivnosti u radionicama na „Kids Time Festivalu“ pratili smo aktuelne trendove u dječjoj edukaciji i pametnoj zabavi, kako provode slobodno vrijeme, koje su im interesne sfere i šta im okupira pažnju. Kroz igru i druženje djeca će na „Kids Time Festivalu“ imati priliku da izraze svoju kreativnost, da nauče nešto novo, upoznaju svoje vršnjake, te uživaju u aktivnostima koje su trenutno popularne među mladom populacijom. Kako su djeca u stalnoj potrazi za novim izazovima, potrudili smo se da ono što traže dobiju na „Kids Time Festivalu“, te da to bude mjesto gdje će se rado vraćati svih 45 dana koliko traje naš festival i kvalitetno provesti ljetne dane i veliki dio svog raspusta – rekli su nam iz „Kids Time Festival“ tima.

Leave a comment

0/100