Skip to content Skip to footer

Nastavak suradnje s Warner Bros-om: Predstavljena nova edicija kojom Sky Cola obilježava Batmanovu osamdesetu obljetnicu

LONG LIVE THE BAT slogan je globalne kampanje u okviru koje se nizom aktivnosti širom svijeta obilježava 80 godina postojanja najpopularnijeg strip junaka. Zahvaljujući suradnji sa Warner Bros-om, Sky Cola je za sve fanove Batmana u našoj zemlji pripremila limitiranu ediciju s njegovim likom.

„Izuzetno nam je drago što mi kao lokalni brend našim kupcima omogućavamo da budu dio jedne globalne priče. Nakon niza limitiranih Sky Cola edicija sa DC-evim superjunacima koje su plijenile pažnju i stekle veliku popularnost, nadamo se da će tako biti i sa Batmanom. Ono što je drugačije od ostalih edicija je da ovaj put to nije samo etiketa, već smo to uvezali i sa snap chat Batman filterima koji su zaista zabavni“ istakao je Davor Čičić, direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka.

 

 

 

Sky Cola Batman na tržište dolazi u PET pakiranjima od 0,5L, 1,5 L i 2,0 L. Na svakoj etiketi nalazi se snap chat kod, koji nakon skeniranja vodi do foto filtera koji na vaše lice stavlja Batmanovu masku ili pravi animaciju grada.

 

 

 

Kao simbol odlučnosti, hrabrosti i pravde u 80 godina postojanja Batman je postao jedan od omiljenih i najpopularnijih superheroja među različitim generacijama. Uključite se i vi u obilježavanju Batmanove obljetnice i uživajte u neodoljivom okusu Sky Cole!

Leave a comment