Skip to content Skip to footer

Motar: Sajam i konferencija o opremanju hotela i ugostiteljskih objekata

U Mostaru će 9.11.2023. godine, u Mepas Mall-u, u dvorani Queen, biti održan Festival HUBiH, sajam i konferencija o opremanju hotela, ugostiteljskih objekata, vila i kuća za odmor. Događaj koji će okupiti struku na jednom mjestu radi lakše komunikacije i razmjene iskustava i znanja, ali i učenja. Sajam se sastoji iz dva dijela, izložbenog i konferencijskog.

U izložbenom dijelu će se predstaviti kompanije iz horeca sektora sa svojim novitetima i proizvodima, nudeći posjetiocima sve informacije na jednom mjestu, savjete, preporuke, ali i nove trendove kada je u pitanju opremanje jednog objekta.

U konferencijskom dijelu će se održati predavanja stručnjaka iz regije, kao što su Stevo Karapandža, Amir Vuk Zec, Severin Terzić, Una Barac, Denis Memić, Ekrem Mušić, Emina Šehalić Fazlagić, Hamdija Mujezin, Ammar Krhan, Gordana Puljić. Detaljnije o predavačima pogledajte na linku: https://hubih.sfera.ba/edukatori-2/

Cilj organizatora je na jednom mjestu okupiti menadžere, vlasnike i voditelje hotela, restorana, vila za odmor, kuhare, slastičare, sommelijere, kao i sve profesionalce koji posluju u horeca sektoru, te arhitekte i dizajnere enterijera i eksterijera.

Radno vrijeme festivala je od 11:00 do 17:00, a program pogledajte na linku: https://hubih.sfera.ba/program/

Ulaz za sajamski dio je besplatan za sve posjetioce, prijavite svoj dolazak: https://form.jotform.com/232893677670067

Sve informacije o događaju potražite na linku https://hubih.sfera.ba/hubih-festival/

Leave a comment