Skip to content Skip to footer

Lukavica: Hifa Petrol otvorila 30. maloprodajni objekat

Rebrendirana, 30. pumpa Hifa Petrola otvorena je u naselju Lukavica, u Istočnom Novom Sarajevu. Prethodni vlasnik pumpe bila je firma Keso Promet. U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola pored visokokvalitetnih HPLUS goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se brendirana trgovina HP SHOP, vlastita linija motornih ulja HG Line, i široki asortiman robe po vrlo povoljnim cijenama.

-Otvaranjem maloprodajnog objekta u Lukavici, broj Hifa Petolovih pumpi zaokružen ja na 30. Prošla godina je bila jedna od najuspješnijih godina u poslovanju Hifa Petrola, i u 2018. nastavljamo s tim trendom i nastojimo ostvariti još bolje poslovne rezultate u misiji pružanja vrhunski kvalitetne usluge i distribucije proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, s ciljem što boljeg zadovoljenja potreba kupaca, dobavljača i uposlenih – istakao je Muharem Ahmetlić, zamjenik direktora Hifa Petrola.

-Ove godine smo krenuli u projekat rebrendinga pumpi i uveli HPLUS visokokvalitetna aditivirana goriva koja zadovoljavaju Euro 6 standard kvalitete. Naš cilj je ispuniti energetske potrebe društva, na način koji je ekonomski, društveno i ekološki održiv, sada i u budućnosti – navodi u svome obraćanju Ahmetlić.

HPLUS slogan kampanje “Snaga i izdržljivost” najbolje opisuje visokokvalitetna goriva koja osiguravaju smanjenu potrošnju, veću snagu i bolje performanse. HPLUS su nova, visokokvalitetna goriva posljednje generacije, čiju smo jedinstvenu formulu razvili u saradnji sa svjetski renomiranom korporacijom – liderom u tehnologiji aditiva.

Po Hifa Petrolovoj dugogodišnjoj tradiciji, povodom otvaranja pumpe prvih 250 kupaca bit će nagrađeni gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM i prigodnim poklonima. Hifa Petrol odobrava popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja svim aktivnim članovima BIHAMK-a.

Radno vrijeme ove benzinske pumpe je 0-24. Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno je osigurano šest novih radnih mjesta, te kompanija Hifa Petrol trenutno upošljava više od 350 radnika.

Leave a comment

0/100