Skip to content Skip to footer

Importanne centar Sarajevo: Otvoren najveći Baby Centar

U sarajevskom Importanne centru otvoren je Baby Centar, jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može pronaći sve što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

– Sretni što smo tokom svih ovih godina uljepšavali živote brojnim mamama, trudnicama i našim dragim mališanima. Odlučili smo se da našim vjernim kupcima ponudimo još jedno mjesto sigurne i kvalitetne kupovine. Ponosni smo, jer smo u korak sa svjetskim trendovima, educiramo i kontinuirano uvodimo novitete kako bismo uspješno zadovoljili i najzahtjevnije kupce. Zabava koju smo pripremili je mali znak zahvalnosti svim prijateljima Baby Centra koji su uz nas i koji nas vjerno prate, ali i poziv na druženje onima koji će to tek postati, jer naš najveći uspjeh je vaše zadovoljstvo i osmijeh najmlađih – istakli su organizatori.

Najmlađe su zabavljali animatori s kojima su se družili i uživali uz muziku i ples, facepainting i fantastičnu mađioničarsku predstavu.

Baby Centar ima viziju da raste zajedno sa svojim prvim malim prijateljima i postane sinonim za porodicu i zdravo odrastanje. Vodeći svjetski brendovi prepoznali su partnera u Baby Centar konceptu, te su pažljivim izborom kvalitetnih i kreativnih proizvoda postali mjesto koje su roditelji prepoznali kao najkvalitetniju i najsigurniju adresu kupovine za svoju djecu.

Baby Centar je prihvatio izazove moderne tehnologije, kreirajući web prodaju za cjelokupni prodajni asortiman igračaka i dječije opreme, kolica, autosjedalica, hranilica, krevetića svjetskih poznatih brendova Stokke, Cybex, Cam, Joolz, Avent, FreeON, LEGO, Baby Bjorn…

– Ljubaznim osmijehom i stručnim pristupom naših prodavača želimo ispuniti sve Vaše želje i potrebe. Osim najkvalitetnijih i najsigurnijih proizvoda nudimo i stručne savjete kojima želimo omogućiti sretno, sigurno i razigrano djetinjstvo svim našim malim i velikim prijateljima. Dođite na mjesto gdje čarolija počinje i budite dio naše nove priče – istakli su.

Vaš Baby Centar – mjesto sigurne i kvalitetne kupovine za Vas i Vaše dijete.