Skip to content Skip to footer

Hyundai-Automobilski partner takmičenja Red Bull Cliff Diving Mostar 2018

Četvrti put zaredom, Mostar je zauzeo svoje mjesto u prestižnoj svjetskoj seriji „Red Bull Cliff  Diving“. Najbolji skakači današnjice, ponovo će 07. i 08. septembra, pred mostarskom publikom pokazati svoje vještine, dok će pozitivna slika Mostara obići svijet putem direktnog TV prijenosa  i reportaža snimljenih o ovom takmičenju.

Dio ovog velikog, globalnog projekta, drugu godinu zaredom je Hyundai, odnosno kompanija Hyundai Auto BH, generalni uvoznik i serviser Hyundai vozila za BiH, koja će biti oficijelni prijevoznik ovog velikog sportskog događaja. Prošlogodišnja saradnja  kompanija Hyundai Auto BH i Red Bulla BiH, pokazala se kao veoma uspješna i ovo je samo nastavak pozitivne priče, u kojoj oba partnera nisu krila svoje zadovoljstvo urađenim poslom.

Dokaz zato su pohvale, koje su učesnici Red Bull Cliff Divinga Mostar 2017,  iznijeli nakon takmičenja kada su posebno isticali ljubaznost vozača i organizaciju prijevoza.

Ovako veliki događaj za partnere traži samo velika imena i brendove, kakav je bez sumnje Hyundai koji može uspješno odgovoriti na sve zahtjeve i visoke standarde organizacije. Kroz ovaj, globalni projekat Red Bulla, Hyundai Auto BH samo je potvrdio svoju opredijeljenost da podrži sve najveće događaje koji se organizuju u našoj zemlji iz oblasti ekonomije, kulture, sporta,čiji se sudionici prevoze u Hyundai vozilima.

Hyundai i Red Bull partneri su i na globalnom nivou. Ova dva velika brenda uspješno sarađuju na velikim projektima poput WRC Rally prvenstva, Red Bull Crashed Icea itd.

Leave a comment

0/100