Skip to content Skip to footer

Gönül Kahvesi Stari Grad Sarajevo: Uživajte u najboljim vrstama kafe i predivnom pogledu na grad

Gönül Kahvesi je počeo kao jedna mala radnja u Izmiru 2002. godine s jasnom misijom globalnog priznanja turske kafe i espressa. Od tada se proširio preko granica Turske i sa skoro stotinu kafea se pokazao kao najznačajniji lanac kafe u geografskoj oblasti u kojoj posluje. Uspjeh Gönül Kahvesi leži u jedinstvenim proizvodima, redovno obogaćenoj ponudi, konceptualnim kafeima i kreativnom i inovativnom pristupu poslovanju.

Gönül Kahvesi uvijek ima jedinstven i standardizovan prostor, gdje se ljudi mogu družiti u ugodnom i opuštajućem okruženju, uživajući u najboljim vrstama kafe. Brend je dobitnik mnogih nagrada kao što je Champion Coffee u Turskoj 2007. godine, Evropska nagrada za kvalitet 2014, turski brend godine 2015, uspješna franšiza/brend godine 2017, i brojnih drugih.

Naša misija je osigurati da turska kafa postane nezamjenjiv brend na nacionalnom i globalnom tržištu. Cilj nam je postići prepoznatljivost širom svijeta kroz progresivnu, ali kvalitativno fokusiranu poduzetničku strukturu. Ovaj pristup rezultirao je time da je Gönül Kahvesi prepoznat kao najbrže rastući lanac kafe u Turskoj.

Prva prodavnica koja je otvorena izvan Turske bila je u Sarajevu, početkom 2014. godine. Nalazi se u Sarajevo City Centru i poslužila je kao temelj za dalju globalnu ekspanziju.

Dolazak Gönül Kahvesi na bosansko tržište imao je pozitivne reakcije građana Sarajeva, kao i turista koji posjećuju BiH. Ponuda turske kafe kao i mnogi drugi okusi kafe koji se nabavljaju iz svih dijelova svijeta, s mjesta kao što su Afrika ili Južna i Centralna Amerika, zajedno s egzotičnim čajevima, autentičnim desertima i sladoledom osigurali su da su prave vrijednosti brenda prepoznate u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Kao rezultat toga, otvoren je i drugi kafe na ljeto 2017. godine, smješten je na periferiji starog grada i nudi panoramski pogled na grad koji morate lično iskusiti kako biste u potpunosti shvatili njegovu jedinstvenost i ljepotu. Naša misija je jednostavna, a to je da cijeli svijet uživa u našoj kafi, te su dvije trgovine u Sarajevu iz tog razloga otvorene u skladu s standardima i pravilima brenda Gönül Kahvesi.

Ako ste zainteresovani za koncept Gönül Kahvesi, sve dodatne informacije potrebne potencijalnim investitorima mogu se dobiti posjetom jednom od naših sarajevskih kafea. Radujemo se Vašem dolasku.

Leave a comment