Skip to content Skip to footer

Festival palačinaka u Tuzli od 13. do 15. februara

Gradska Kafana, Snack Bar BAGUERI & Hotel Tuzla na zanimljiv način obilježavaju Svjetski dan palačinaka, koji je 13. februara 2018. godine – Festivalom palačinaka.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane, sve one koji smatraju da prave „najbolje palačinke“ da im se pridruže i zauzmu svoje mjesto na platou Hotela Tuzla.

-Planirano je da Festival traje tri dana, od 13. do 15. februara, a sva događanja će biti organizovana na platou Hotela Tuzla. U slučaju lošeg vremena cijelu manifestaciju premještamo u restoran Breza – poručili su organizatori.

Na Festivalu palačinaka mogu učestvovati i profesionalci, ali i amateri.

-Okupite svoj tim i dođite da pobjedite, jer osim što je Festival prodajnog karaktera (ono što napravite naravno možete i da prodate ) on ima i svoju takmičarsku notu. Naš stručni žiri odabrat će najatraktivniji palačinak, najinventniji palačinak, najinteresantniji plačinak, najukusniji slatki palačinak, najukusniji slani palačinak, najluđu ekipu u kućici, najveseliji tim. Osim palačinaka, na Festivalu mogu da se prijave i učestvuju i ostala „slatka iznenađenja“ tako da nas očekuje prava fešta, začinjena cjelodnevnim DJ partyjem – ističu organizatori.

Leave a comment

0/100