Skip to content Skip to footer

Dobro došli u sarajevski Sunnyland i adrenalinsku vožnju Alpine Coasterom

Samo desetak minuta od centra grada, na lokalitetu Zlatište iznad Sarajeva, na putu prema Trebeviću, nalazi se zabavni park Sunnyland, smješten na prostoru od 16.500 kvadratnih metara.

Sunnyland ima jedinstvene sadržaje u ovom dijelu regionaza djecu i odrasle, a glavna atrakcija je adrenalinski alpine coaster, u kojem uživaju sve generacije, od 7 do 77 godina.

Za samo godinu dana, koliko je prošlo od svečanog otvorenja, Sunnyland je postao nezaobilazna turistička atrakcija, jer osim uživanja u vožnji, ovo je mjesto s kojeg se pruža najljepši pogled na grad i uživa u savršenim zalascima sunca.

Restoran s pažljivo biranom gastronomskom ponudom, idealno je mjesto za odmor, a dok se roditelji opuštaju uz lagani ručak, najmlađi se, uz pratnju animatora, mogu zabaviti u nekoj od  unutrašnjih i vanjskih igraonica.

U Sunnylandu zabava nikada ne prestaje, čak i tokom zime kada se može uživati u Glice  klizalištu, prvom ovakve vrste kod nas.

Početkom septembra ove godine, grandioznom zabavom je proslavljen prvi rođendan Sunnylanda. Više stotina mališana uz roditelje su uživali u cjelodnevnom programu uz maskote, mađioničare i klauna, te u brojnim radionicama i igrama za djecu. Također, organizovana su i dva koncerta za veliku i malu raju, nagradne igre i iznenađenja.

-Godina iza nas je zaista uspješna i ponosni smo na naš tim koji predano i s ljubavlju pruža našim posjetiocima maksimum zabave, što i jeste naš cilj. To uzajamno zadovoljstvo se osjeti svakim danom i zbog toga smo prezadovoljni – navodi Dragana Kurtagić, event manager Sunnyland Trebević.

Leave a comment

0/100