Skip to content Skip to footer

Damir Džumhur će ove godine trenirati uz Fit integralne kekse i vodu Oaza

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur i direktor prehrambene industrije Klas Sarajevo Nihad Imširović potpisali su sponzorski ugovor zahvaljujući kojem će Džumhur ove godine trenirati uz zdrave i kvalitetne bh. proizvode Klasa i Oaze Tešanj.

Kao istinski borac za zaštitu i promociju domaće proizvodnje, Džumhur će ove godine u pripremama za mečeve i na teniskim terenima širom svijeta konzumirati Fit integralne kekse i prirodnu vodu Oaza.

-Putujem i radim po svijetu, ali kadgod sam u prilici promoviram svoju rodnu BiH. Rado pričam pozitivne priče o BiH i njenim prirodnim ljepotama, jedinstvenoj bh. kuhinji, našim gurmanskim specijalitetima…Kadgod sam u prilici konzumiram kvalitetne domaće proizvode. Kao i svaki sportista, vodim računa o zdravoj i uravnoteženoj ishrani. Vjerujem u kvalitet Fit integralnog keksa koji proizvodi Klas, jer čak četvrtinu keksa čine zobene pahuljice, a znamo koliko zob doprinosi našem zdravlju. Svakako, veoma je značajan unos zdrave i kvalitetne vode, a upravo Oaza ima idealno izbalansiran odnos minerala, naročito kalcijuma i magnezija koji su veoma bitni za ljudski organizam – rekao je Damir Džumhur.

Direktor Klasa se zahvalio Džumhuru na podršci koju teniser pruža domaćoj privredi.

-Čast nam je što imamo Damira Džumhura za partnera – velikog sportistu, ponos BiH, ambasadora pozitivnih bh. priča… Klas, kao društveno odgovorna kompanija, ulaže u sport i rado podržavamo uspješne sportske kolektive i pojedince – rekao je Imširović.

U ime kompanije Oaza medijima se obratila Senida Subašić, brand manager Oaza vode.

-Iz srca Bosne postali smo voda koja osvaja. Promociju Oaze fokusirali smo upravo na sport i jačanje svijesti o zdravom načinu života. Kao potpora tome jeste i sama saradnja sa Džumhurom, na koju smo posebno ponosni. Oaza će definitivno biti veliko osvježenje za Damira na njegovim treninzima i takmičenjima – rekla je Senida Subašić.

Leave a comment

0/100