Skip to content Skip to footer

Coloseum Club i fina vina predstavljaju dokumentarni film “Terra Magica”

U četvrtak, 4. jula s početkom u 20.00 sati u Coloseum Clubu ne propustite projekciju dokumentarnog filma “Terra Magica” koji će vam dati jedinstven pogled na proces stvaranja vina kao svojevrsne umjetnosti.

Jedna regija podijeljena u dvije zemlje postavlja pozornicu za priču o nevjerovatnim ljudima i njihovoj ljubavi prema suncu i zemlji koja rađa vina. Film uzbudljivog putovanja kroz vinograde Goriških Brda, predstavit će vam priču o maloj grupi ljudi koji su svojim napornim radom i predanošću oživjeli tradicionalne i prirodne načine izrade vina. U produkciji Jure Breceljnika, film Terra Magica, do sada je nepodijeljeno oduševio publiku i kritičare.

Osim projekcije filma, u Coloseum Clubu vas ovog četvrtka očekuje: piće dobrodošlice – pjenušač Giocato Jongleur Brut – Bosa Rosa/Edi Simčič, degustacija vrhunskih vina vinarija koje su glavni akteri filma: Edi Simčič, Ščurek, Marjan Simčič & Movia, kao i vrhunski catering Coloseum Cluba. Za kraj večeri moći ćete uživati u ugodnom druženju uz DJ-a.

Ulaz – 20 KM. Za više informacija kontaktirajte nas na broj 033/250-860.

Leave a comment