Skip to content Skip to footer

Bosanskohercegovački brend “Kulin” na tržištu Dubaija

Kompanija Bosnaplod koja je protekle godine na bh. tržište lansirala liniju sokova i džemova ”Kulin”, najavljuje nove uspješne investicije i projekte.  Tako će se u februaru ovi domaći sokovi i džemovi naći na policama prodajnih objekata u Dubaiju.

– Predstavljanje naše kompanije na najvećem svjetskom sajmu prehrane Anuga urodilo je plodom i  zaista smo ponosni što će se vrhunski bosanskohercegovački proizvodi naći u prodajnim objektima u Dubaiju. Sve ovo je rezultat velikog truda i rada svih uposlenika Bosnaploda. Naravno, nastavljamo s intenzivnim radom tako da već možemo najaviti da ćemo u godini ispred nas dodatno investirati u proizvodne pogone, njihovu modernizaciju i proširenje kapaciteta – istakao je Benjamin Vukotić, direktor društva Bosnaplod d.o.o.

Osim toga, linija “Kulin” proizvoda već od ovog mjeseca postat će bogatija.  Iz Bosnaploda najavljuju da se u njihovim pogonima već uveliko radi i na novim okusima i recepturama kojima će iznenaditi i obradovati sve ljubitelje “Kulina”, a na proljeće će predstaviti i nešto sasvim novo na bosanskohercegovačkom tržištu, premium verziju soka.

Leave a comment