Skip to content Skip to footer

Aerodrom Sarajevo: Novi premium salon poslovne klase na drugom spratu Terminala B

Novi salon poslovne klase koji pruža posebnu premium uslugu prilikom boravka na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na raspolaganju je putnicima od 7. maja 2024. godine. Salon se nalazi na drugom spratu Terminala B i zauzima blizu 400 metara kvadratnih prostora, s kapacitetom od 85 sjedećih mjesta.

Sastoji se od četiri glavne i tri dodatne zone – zona šanka/usluge, zona za objedovanje s pultom, zona za odmaranje i zona rada. Dodatne zone su prostorija za obavljanje molitve, sala za održavanje poslovnih sastanaka i studio-apartman, kao i toalet, te odvojene prostorije za tuširanje.

Opremanje Premium salona povjereno je stručnom timu kompanije Inside namještaj koji je, pažljivo birajući odabrane materijale i detalje, u potpunosti opravdao naša očekivanja, saopćeno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Boravak u Premium salonu omogućava putnicima poseban ugođaj koncipiran u skladu s industrijskim standardima u navedenom domenu, kao i očekivanjima i specifičnim zahtjevima putnika koji prilikom putovanja i boravka na aerodromima koriste usluge poslovnih salona.

Svim korisnicima salona na raspolaganju će biti izuzetna ponuda cateringa koja uključuje hladna i topla jela domaće i internacionalne kuhinje, širok izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i toplih napitaka, uz izvrstan desertni program.

Mirnu i relaksirajuću atmosferu, uz ambijentalnu rasvjetu, upotpunjuje pogled koji se dužinom cijelog salona pruža prema terasi s pogledom na pistu sarajevskog Aerodroma. Putnicima je omogućen i izlazak na terasu na kojoj je dozvoljeno konzumiranje duhanskih proizvoda.

Za korisnike studio-apartmana osigurana je potpuna privatnost, uz mogućnost korištenja privatnog kupatila.

Cijena usluge korištenja Premium salona poslovne klase:

-Cijena za walk-in korisnike 100 KM + PDV

-Studio apartman (na poseban zahtjev) kapacitet 7 osoba – 500 KM + PDV

-Konferencijska sala za sastanke (na poseban zahtjev) kapacitet 7 osoba – 400 KM + PDV

Omogućena je i dodatna pogodnost – naredna tri mjeseca 40 posto popusta za korisnike Premium salona! Promotivna cijena za walk-in korisnike s uključenim popustom iznosi 60 KM + PDV.

Uživajte u vrhunskoj ponudi Premium salona poslovne klase na Međunarodnom aerodromu Sarajevo!

Leave a comment