Skip to content Skip to footer

10. FMCG RETAIL SUMMIT: Ostalo je još malo vremena za prijavu

Industrija robe široke potrošnje, jedan je od najdinamičnijih sektora u privredi jedne zemlje, kao takva ima izuzetan značaj za rast i razvoj ekonomskog okruženja i unapređenje životnog standarda.

Već deset godina na jednom mjestu okupljaju se najistaknutiji stručnjaci industrije iz BiH i regije razmjenjujući znanja i iskustva, te jačajući svoju poslovnu mrežu. Tako će biti i ove godine, na najvećoj konferenciji o FMCG industriji koja se održava 5. i 6. marta u Hotelu Hills.

Na ovoj jedinstvenoj konferenciji učesnici će imati priliku poslušati o najnovijim trendovima, inovacijama i mogućnostima u industriji robe široke potrošnje. S posebnim fokusom na potrošačke navike i tehnološke inovacije svi prisutni će moći da čuju kako da budu korak ispred konkurencije i uspješno razvijaju svoje poslovanje.

Kao i svake godine organizatori su se potrudili da govornici budu jedni od najcjenjenijih stručnjaka u industriji, s bogatim iskustvom.

Inspirativne prezentacije i panel-diskusije obuhvatit će širok spektar tema, uključujući:

Trendovi u maloprodaji: Kako ekonomska kretanja oblikuju ponašanje potrošača?

Što (ne) žele retaileri u 2024. godini?

Tehnološke inovacije: Kako tehnologija oblikuje industriju robe široke potrošnje?

Inovativni marketinški pristupi: Kako privući i zadržati modernog potrošača?

Percepcije i ponašanje potrošača u vezi s medijima za oglašavanje promocija.

Ne treba zaboraviti ni poseban osvrt istraživačke agencije Nielsen na kategoriju Slatkog programa i panel-diskusiju sa predstavnicima najjačih kompanija iz ovog segmenta, kao ni tradicionalni panel sa predstavnicima najvećih retailera u našoj zemlji.

Svi zainteresirani još uvijek imaju priliku prijaviti se za učešće i iskoristiti ovu jedinstvenu priliku za umrežavanje s vodećim stručnjacima u industriji.

Prijavite se već danas!

Za više informacija i prijavu posjetite www.fmcg-summit.ba

Leave a comment