Skip to content Skip to footer

Zima u Sarajevu postaje još spektakularnija uz Premium Nights Winter Edition

Business Concierge Center Sarajevo u partnerstvu s Topcom Agencijom iz Sarajevo, ponosno predstavlja drugi po redu Sarajevo Premium Nights, ovog puta Winter Edition, ekskluzivni poslovni i korporativni događaj, koji će se održati 24. 2.2024.godine, u jedinstvenom ambijentu Cluba prostora Hotela Holiday Sarajevo.

Nakon izuzetnog uspjeha koje je ostvarila ljetna edicija ovog događaja događaja u augustu 2023. godine, kada je više od 200 posjetitelja doživjelo vrhunsku zabavu, ova zimska edicija donosi novo poglavlje u konceptu premium iskustva. Sarajevo Premium Nights spaja dašak luksuza s bogatim i raznovrsnim zabavnim programom, povezujući različite prezentacijske aspekte.

Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama specijaliteta i osvježavajućih napitaka pripremljenih od strane talentiranih kulinarskih stručnjaka hotela Holiday. Večer će dodatno obogatiti tri vrhunske izvođačice – DJ KAZUMI, DJ LEA i SOULSAX kao i posebno cabaret iznenađenje večeri. Također, bogate nagradne igre sponzora eventa pružit će dodatnu uzbuđenost, a sretni dobitnici osvojit će nezaboravne nagrade.

Event će započeti u 20:00 sati i trajat će do ponoći, pružajući posjetiteljima vrhunsku atmosferu, izvanrednu glazbu i jedinstveno iskustvo unutar CLUB prostora hotela Holiday. Ovo će biti nezaboravna noć koju će svaki posjetitelj ponijeti kao posebnu uspomenu na februarsku večer u Sarajevu.

Sarajevo Premium Nights Event je pravi izbor za ljubitelje vrhunske muzike, izvrsne zabave i uzbudljive atmosfere. Uživajte u jedinstvenoj večeri koja spaja najbolje od zabave i luksuza na jednom mjestu.

Za sve zainteresirane dostupan je limitiran broj ulaznica a za više informacija o kupovini istih, kontaktirajte nas putem e-maila [email protected] , telefonom na brojeve +387 61 518 579 i +387 61 551 441 ili putem oficijelnog web portala www.sarajevopremium.ba

“Osetite magiju zime, zaronite u ekskluzivnost, doživite nezaboravne trenutke – Sarajevo Premium Nights Winter Edition, gde svaka noć postaje priča za pamćenje!”

Leave a comment