Skip to content Skip to footer

Tim magazina Visit BiH na radnom druženju u Villa Vie Blagaj

Tim Feba d.o.o. Sarajevo, izdavača turističko-poslovnog magazina Visit BiH, održali su dvodnevni teambuilding koji je dio redovnih godišnjih aktivnosti kompanije. Bila je ovo prilika za sumiranje poslovnih rezultata u tekućoj godini, ali je razgovarano i o planovima i idejama za narednu.

Tom prilikom, menadžment kompanije zahvalio je uposlenicima na posvećenom radu koji je u velikoj mjeri doprinio boljoj turističkoj promociji Bosne i Hercegovine, njenih prirodnih ljepota i destinacija, ali i svih drugih sfera bh. društva.

Također, naglašeno je da će se i u budućnosti raditi u skladu s idejom kompanije, a koja se odnosi na što bolje predstavljanje pozitivnih tokova i uspjeha u našoj zemlji, te njeno promoviranje u što boljem svjetlu u Bosni i Hercegovini i inostranstvu.

Team building je održan u Blagaju, biseru hercegovačkog turizma, u kojem je posljednjih godina sve popularnije iznajmljivanje luksuznih vila s bazenima za odmor.

Jedna od takvih je Luxury Villa Vie koja se nalazi nedaleko od vrela Bune. U potpuno mirnom okruženju, ovo prelijepo imanje koje odiše mediteranskim stilom garantira vam privatnost i potpuni mir.

Na raspolaganju imate sav komfor i luksuz koji su vam potrebni za više nego kvalitetan odmor s porodicom ili prijateljima.

Luxury Villa Vie pokrivana je WIFI-jem, a ima četiri udobne klimatizirane spavaće sobe s kupatilima, modernu kuhinju s trpezarijom, nekoliko tematskih prostora za odmor, vanjsku kuhinju s roštiljem…

Uživat ćete u vanjskom bazenu, ležaljkama sa suncobranima i prekrasnim zelenim površinama, a ako ste sportski tip tu je i oprema za stolni tenis, košarku, mali fudbal, mini teretana… Sve u svemu, savršeno mjesto za savršen odmor.

Luxury Villa Vie u vlastištvu je porodice iz Bosne i Hercegovine koja već nekoliko decenija živi u Nizozemskoj. Predanim radom i trudom stvorili su malu porodičnu firmu koja se bavi visokom modom za muškarce, a o kakvoj je firmi riječ možete vidjeti na merkmode.com.

Također, posljednjih nekoliko godina rade i ekskluzivne dekoracije enterijernih zidova, što se može vidjeti na encoreparfait.com.

Leave a comment