Skip to content Skip to footer

Sarajevo Premium Nights ponovo nadmašio sva očekivanja

Zima u Sarajevu postala je još spektakularnija uz nedavno završeno Sarajevo Premium Nights – Zimsko izdanje! U organizaciji Business Concierge Centra Sarajevo i Topcom Agencije, ova ekskluzivna poslovna i korporativna manifestacija održana je 24. februara 2024. godine u predivnom ambijentu Hotela Holiday Sarajevo- Club prostoru.

Nakon izuzetnog uspjeha ljetnog izdanja u augustu 2023. godine, kada je više od 200 posjetilaca doživjelo vrhunsko iskustvo, zimsko izdanje je donijelo novo poglavlje u konceptu premium doživljaja. Sarajevo Premium Nights spojio je dašak luksuza sa bogatim i raznovrsnim zabavnim programom, povezujući različite prezentacijske aspekte.

Posjetioci su imali priliku uživati u degustacijama specijaliteta i osvježavajućih napitaka pripremljenih od strane talentiranih kulinarskih stručnjaka Hotela Holiday. Veče je dodatno obogatilo nastupe tri vrhunske izvođačice – DJ KAZUMI, DJ LEA i SOULSAX, kao i poseban kabare performans koji je bio iznenađenje večeri.

Event je započeo u 20:00 sati i trajao je do ponoći, pružajući posjetiocima vrhunsku atmosferu, izvanrednu muziku i jedinstveno iskustvo unutar Club prostora Hotela Holiday. Ovo je bila nezaboravna noć koju će svaki posjetilac ponijeti kao posebnu uspomenu na februarsku večer u Sarajevu.

Organizator ovog eventa, Enis Hadžimujić istkao je da je cilj ovog druženja ponudit našim posjetiteljima novo iskustvo, za kompanije mogućnost prezentacije njihovih aktivnosti i aktuelnih promotivnih kampanja a sve prateći trendova velikih gradova kako regije tako i Europe.

Sarajevo Premium Nights – Zimsko Izdanje ponovo je nadmašilo sva očekivanja prisutnih i ostavilo dubok utisak na sve koji su bili dio ove nezaboravne manifestacije. Organizatori su se zahvalili svima koji su učestvovali i doprinijeli da ovaj događaj bude jedinstven i spektakularan a posebno partnerima UNIQ REAL ESTATE, IMPORTANNE, DIBLONG.BA,

XL ENERGY DRINK, VODA LEDA, EUROPA GROUP i BIZON MEIDA.

Ljetna edicija ovog izdanja je zakazana za mjesec august stoga nas pratite za buduće događaje i iskustva koja će vas ostaviti bez daha!

Leave a comment