Skip to content Skip to footer

Centrotrans obradovao putnice karanfilima, znak pažnje za 8. mart

Centrotrans, tradicionalno već godinama obilježava 8. mart, unutar same kompanije, ali  i sa svojim putnicama. Tako su i ove godine, putnice na svim gradskim i prigradskim linijama, kao i na autobuskim stanicama Sarajevo, Kiseljak, Olovo, Kakanj, Fojnica  i Visoko obradovane karanfilima – malim znakom pažnje od strane Centrotransa. Osim toga, podijeljen je i određeni broj dopunjivih elektronskih karata CentroCard na kojima je već uplaćen iznos od 5 KM.

-I ove i prošle godine za 8.mart sam dobila karanfil od vozača Centrotransa, i to je baš lijepa gesta – izjavila je jedna od putnica, dok je druga dodala da ju je poklon s dopunjivom kartom ugodno iznenadio, te ju je već na licu mjesta dodatno nadopunila.

Također, Centrotrans je svojim putnicama poklonio i popust od 50 posto na sve međunarodne karte, među kojima je veliki broj atraktivnih evropskih destinacija na koje ova kompanija vozi.

-Željeli smo potaknuti žene na putovanje na 8. mart na koje mogu povesti mamu, sestru, prijateljice i na takav način proslaviti ovaj datum koji podsjeća na velike napore za dobijanje prava žena – naveli su u Centrotransu.

Centrotrans je kompanija jednakih prilika i mogućnosti, te potiče žene da se zapošljavaju i na  nekarakteristična zanimanja kao što su vozači autobusa. Podsjećajući da su najnaprednija društva ona gdje su žene ravnopravne, Centrotrans od srca čestita 8. mart, Međunarodni dan žena.

Leave a comment