Skip to content Skip to footer

Vivia Office&Home: Prirodna izvorska voda na dohvat ruke

Aparati za vodu koji su već godinama dostupni na našem tržištu, vrlo su praktični i zgodni za upotrebu, a podsjećaju vas da ustanete od radnog stola ili fotelje i popijete vodu nekoliko puta u toku dana.

Uklapaju se u svaki životni i radni prostor, ne zauzimaju puno mjesta i hlade i griju vodu, tako da u svakom momentu imate mogućnost da naspete hladnu vodu ili da u vreloj za nekoliko sekundi razmutite kafu, ubacite čaj ili instant supu.

Ovi aparati pogodni su kako za domaćinstva tako i za kancelarijski prostor, za čekaonice, salone, zubarske ordinacije i sve druge ustanove koje žele svojim kupcima i klijentima osigurati prijatan boravak u svom objektu.

Najveći distributer aparata i galona vode u Bosni i Hercegovini je Vivia Office&Home. Ova firma je jedini ovlašteni distributer izvorske vode Vivia, kompanije Vitinka. Vrlo brzo su postali lider na tržištu upravo zahvaljujući distribuciji Vivie, dobro poznatog domaćeg brenda, čiji kvalitet potvrđuju brojne nagrade za kvalitet na domaćim i regionalnim sajmovima.

Vivia je prirodna izvorska voda koja izvire u Raševu, nadomak Zvornika, u podnožju planine Udrč. Ima nizak sadržaj natrija, pogodna je za djecu, trudnice i sportiste. Izuzetna mikrobiološka čistoća i velika količina rastvorenog kiseonika, čine je posebnom.

Pored vode koju distribuira, Vivia Office&Home uspjeh postiže zahvaljujući efikasanom sistemu logistike i podrške za svoje kupce. Isporuka svježe vode stiže u najkraćem mogućem roku u skoro sve krajeve naše zemlje.

Aparat se dobija besplatno na korištenje uz redovnu mjesečnu narudžbu galona. Njegova sanitacija se vrši svakih 6 mjeseci kako bi se osigurala čistoća i ispravnost vode u svakom trenutku.

Pozivom na besplatan broj 0800 55 333 možete dobiti sve informacije u vezi s narudžbom, dostavom, naplatom i gratis galonima u Vivia Office&Home poudama za pravna i fizička lica.

Leave a comment