Skip to content Skip to footer

Uživajte u hotelu Zlača i restoranu Brana

Smješten duboko u planini Konjuh i okružen nedirnutom prirodom, na samo 12 kilometara od Banovića nalazi se hotel Zlača.

Izuzetno lijep planinski ambijent omogućava odmor, rekreaciju, šetnju i zabavu. U neposrednoj blizini hotela protiče veoma bistra i čista rijeka Oskova koja u ljetnom periodu pruža užitak pravi kupanja, te ribolova.

U sklopu hotela nalaze se parking i tereni za košarku, fudbal, rukomet, odbojku i tenis, što daje ogromne mogućnosti za kvalitetne pripreme i rekreaciju sportista. Sam objekat posjeduje 29 soba (58 ležaja) i jedan apartman. Kongresna sala je veoma pogodna za organizovanje poslovnih sastanaka i seminara, svečanih ručkova, koktela i banketa.

Hotelska kuhinja pruža širok izbor jela po narudžbi, kao i specijalitete bosanske kuhinje koji se poslužuju u tri sale i hotelskoj terasi, a šank nudi širok izbor domaćih i stranih pića.

Druga omiljena destinacija posjetitelja ovog kraja je restoran Brana. Nalazi se četiri kilometra od centra Banovića, u prelijepom ambijentu izletišta Mačkovac.

Restoran je opremljen salom za goste, bilijar salom, kao i ljetnom baštom u prelijepom ambijentu borova i čempresa. Pogodan je za organizovanje zabava, svadbi, svečanih ručkova…

Osim gastro ponude, restoran u svojoj ponudi ima deset dvokrevetnih soba. Također, u neposrednoj blizini restorana nalazi se poligon malih sportova, te je samim tim restoran pogodno mjesto i za sportske aktivnosti.