Skip to content Skip to footer

Uz malo love do Elantre nove

Hyundai Auto BH, generalni uvoznik Hyundai vozila za Bosnu i Hercegovinu, i Intesa Sanpaolo banka, potpisali su ugovor o posebnoj kreditnoj liniji s izuzetno povoljnim uslovima finansiranja za model Hyundai ELANTRA.

-Potpisivanjem ovog ugovora, od sada svi zainteresovani do ovog modela mogu doći po veoma povoljnim uslovima finansiranja uz nominalnu kamatnu stopu od 4,79 posto i efektivnu od 5,27 posto. Rok otplate je sedam godina, uz učešće od 700 KM, što znači da je mjesečna rata 299 KM, odnosno dnevno samo 9,96 KM. Trošak obrade kredita je nula KM – rekla je Amra Makan, PR i marketing menadžer Hyundai Auto BH.

Uz ove uslove finansiranja za samo 9,96 KM dnevno, dobija se limuzina sa stilom, dužine 4,5 metara i zapremine prtljažnika od 458 litara. Radi se modelu ELANTRA 1.6 MPI sa 127 KS i TREND paketom opreme koji sadrži: šest zračnih jastuka, ABS, ESP, Hill Assist, klimu, radio CD, električne podizače stakala-prednji i zadnji, električno podešavanje vanjskih ogledala, električno grijanje vanjskih ogledala, automatsku regulaciju paljenja prednjih svjetala, priključke za USB, iPOD i AUX, prednja svjetla za maglu, tonirana stakla, alarm-plus upravljanje centralnom bravom i još mnogo druge opreme.

Ova akcija finansiranja će biti implementirana i na svim ostalim Hyundai modelima.

Leave a comment