Skip to content Skip to footer

U Sarajevu svečano otvoren “Auto Centar Italy”

Svečanim presjecanjem vrpce, u Sarajevu je svečano otvoren „Auto Centar Italy“ (A.C.I.) u kojem će se prodavati vozila iz ponude FCA Grupacije i IVECO za teritoriju Bosne i Hercegovine. Svi gosti su imali priliku da se na licu mjesta uvjere i upoznaju sa novim modelima brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, kao i sa programom lakih komercijalnih i teretnih vozila: Fiat Professional i IVECO.

-U sklopu našeg izložbeno-prodajnog salona, projektovanog po najsavremenijim svjetskim standardima, nalazi se i vrhunski opremljen servis centar sa najmodernijom opremom za brzu i kvalitetnu uslugu našim klijentima. Najsavremenija dijagnostička oprema i specijalni alati pružaju punu podršku za kvalitetno održavanje vozila. Nudimo kvalitetnu uslugu prodaje i servisa za vozila iz ponude grupacije FCA i IVECO, prodaju originalnih rezervnih dijelova te pružanje kvalitetnih i pravovremenih informacija svim kupcima. Sretan sam da u glavnom gradu BiH možemo otvoriti vrata našeg prodajno-servisnog centra za sve naše sadašnje i buduće klijente FCA i IVECO vozila – izjavio je Mirsad Hamzić, direktor A.C.I. za Bosnu Hercegovinu.

Hamzić je, u ime salona, uručio ček u iznosu od 5.000 KM direktoru Udruženja „Srce za djecu koja boluju od raka u Federaciji BiH“, Fikretu Kubatu kako bi pomogao radu Roditeljske kuće na Jezeru koja pruža drugi dom djeci oboljeloj od raka i njihovim porodicama.

Povodom svečanog otvaranja, A.C.I. salon je pripremio za kupce specijalnu ponudu za sve modele vozila. Uz akcijske uslove finansiranja putem komercijalnih banaka, iz ponude izdvajamo FIAT TIPO SEDAN po cijeni od 19.990 KM, FIAT 500 1.2 po cijeni od 21.990 KM, JEEP RENEGADE 1.6 SPORT po cijeni od 29.990 KM i ALFA ROMEO STELVIO po cijeni od 89.000 KM. Pomenute cijene su do registracije sa uključenom četvorogodišnjom garancijom i gratis prvim servisom. Ova akcija će važiti do 10.06.2018.

A.C.I. salon takođe nudi širok asortiman IVECO lakih, srednjih i teških komercijalnih vozila, terenske kamione i vozila za primjenu u terenskim zadacima gdje kupci imaju mogućnost nadograditi servis sa Ugovorom o održavanju i produženoj garanciji po specijalnim cijenama. Širok asortiman proizvoda brenda uključuje Daily, vozilo koje pokriva segment vozila nosivosti od 3 do 7,2 tone, Eurocargo od 6 do 19 tona, Trakker (namijenjen za terenske zadatke) i Stralis, oba za više od 16 tona.

Leave a comment

0/100