Skip to content Skip to footer

U junu oko 11.000 noćenja u Trebinju

U Trebinju je tokom juna registrirano oko 11.000 noćenja turista, a zabilježena je izuzetno velika posjećenost turista najjužnijem gradu BiH, pa su u Turističkoj organizaciji izuzetno zadovoljni početkom ljetne turističke sezone u gradu.

Direktor Turističke organizacije Trebinja Mirjana Putica rekla je da je od prvomajskih i vaskršnjih praznika bilo jasno da će turistička sezona biti odlična – kada je popunjenost smještajnih kapaciteta bila 90 posto.

– U junu smo u Trebinju imali prvi koncert na otvorenom u regionu u okviru moto-skupa i bila je izuzetno velika posjećenost – navela je Putica.

Ona je dodala da je turistička ponuda Trebinja proteklog vikenda promovirana u Banjoj Luci, a velika promocija turističke ponude Trebinja održana je i u Beogradu.

Prema njenim riječima, u toku je kampanja “I ovog ljeta Trebinje te čeka” koja se realizuje promocijom i digitalnim kanalima u svim većim gradovima BiH, Srbije i Crne Gore.

– Najveći broj turista posjećuje nas baš iz tih zemalja, naročito iz Srbije, Crne Gore, kao i domaći turisti – navela je Putica, prenosi indikator.ba.