Skip to content Skip to footer

Sarajevo: Obilježeno jubilarnih 20 godina Coloseum Cluba

Coloseum Club je u prisustvu velikog broja prijatelja, poslovnih partnera i gostiju, fenomenalnom zabavom obilježio jubilarnih 20 godina rada.

Generalni direktor Massimo Leban je iskoristio priliku te se osvrnuo na proteklih 20 godina Coloseum Cluba te izjavio:

“Naša misija je da našim posjetiocima uvijek pružamo više i bolje, a entuzijazam sa kojim smo počeli je s godinama samo rastao. Sa svakom stepenicom više rasla je i naša volja i želja da na jednom mjestu pružimo istinski centar zabave i igre. Svi mi u Coloseumu smo i danas, nakon 20 godina, na isti način i istinski motivisani, entuzijastični i ispunjeni pozitivnom energijom i kreativnim idejama, spremni da ponudimo još bolje i još više našim gostima. U ovom rođendanskom raspoloženju, osjećam potrebu i dužan sam zahvaliti svim zaposlenicima Coloseuma. Bez njihove predanosti poslu, entuzijazma i ulaganja vlastitog znanja u ovu kompaniju, ni ovakav razvoj Coloseuma ne bi bio moguć. Hvala na tome!”

Tokom protekle dvije decenije, Coloseum Club je postavio standard zabave. Ima status kultnog mjesta za izlazak i danas važi za jedno od najomiljenijih koncertnih mjesta!