Skip to content Skip to footer

Potražite radost na novoj adresi uz NLB Stambene kredite

Idealno je vrijeme da potražite radost na novoj adresi, jer je NLB Banka Sarajevo pripremila novu ponudu stambenih kredita, sa posebnim poklonom za useljenje! U novoj akciji stambenih kredita je obezbjeđena i niža kamatna stopa.

Uz do sada najnižu kamatnu stopu Banka je obezbijedila i dodatne pogodnosti, tako da iznos kredita može biti uvećan za iznos do 10.000 KM za koji nije potreban dokaz o namjeni, osim za stambene kredite bez hipoteke preko 10 godina; mogućnost odobravanja grace perioda od šest mjeseci, u kojem se plaća mjesečno samo kamata; a omogućeno je finansiranje i stanova u izgradnji.

Ukoliko se nađete među prvih 30 klijenata kojima je odobren stambeni kredit, dobijate i specijalni poklon za useljenje.

NLB Banka Sarajevo je za određene statuse klijenata omogućila realizaciju kredita bez naknada za obradu kredita i vođenje kreditnog računa. Više informacija o novoj akciji stambenih kredita je dostupno na: https://nlb-fbih.ba/stanovnistvo/ponuda/krediti/stambeni-krediti

Nova ponuda NLB stambenih kredita je odlična prilika da živite po svom u domu gdje ćete dijeliti sreću i radost sa onima do kojih vam je najviše stalo.