Skip to content Skip to footer

Peti val kampanje “Moji brendovi, naše vrijednosti“

Nakon četiri uspješna vala kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“, Mercator danas kreće sa novim, petim valom, s ciljem da dodatno promoviše dobro poznate domaće ali i regionalne brendove.

U petom valu kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“ poseban naglasak dajemo na domaću proizvodnju, te će se, osim brendova iz dosadašnjih kampanja, na policama Mercatorovih prodavnica sa oznakom „Moji brendovi“ nalaziti i Sara voda, Perfetta pašteta, brašno Zlatni puder, omekšivač Violeta i Sarajevsko Premium pivo.

-Ponosni smo na dosadašnje rezultate kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti. Ovaj projekt su prepoznali naši kupci ali i dobavljači, tako da sa svakim novim valom raste i broj brendova zainteresovanih za saradnju. U petom valu kampanje nastavljamo ovu dobru priču sa bosanskohercegovačkim brendovima i dodatno promovišemo Sara vodu, negaziranu prirodnu mineralnu vodu nastalu iz čistog, netaknutog brdovitog krajolika srednje Bosne, Perfetta paštetu, napravljenu od najkvalitetnijih komada kokošijeg mesa koja je veoma brzo osvojila simpatije kupaca i našla se na trpezama domaćinstava širom regiona, zatim brašno Zlatni puder koji je apsolutni lider bh. tržišta i regiona u kategoriji namjenskog brašna, te omekšivače Violeta proizvedene u saradnji sa vrhunskim francuskim stručnjacima za parfeme i vodećim svjetskim stručnjacima za njegu rublja i Sarajevsko Premium pivo, svijetlo lager pivo, posebnog okusa  zbog aromatičnosti koju ima iz slada i hmelja – izjavio je Haris Omeragić, direktor nabave Mercatora BH.

Osim promocije brendova, u petom valu kampanje, Mercator je za svoje vjerne kupce pripremio i Nagradnu igru pod nazivom „Moje brendove biraj, u vožnji na Vespi uživaj!“, koja će trajati od 04. juna do 29. jula 2020. godine. Kupovinom proizvoda sa oznakom „Moji brendovi“, svi kupci imaju priliku osvojiti jednu od 10 fantastičnih nagrada– skuter Vespa primavera + zaštitina kaciga.

Pored brendova Sarajevski Kiseljak d.o.o., Akova Impex d.o.o., Klas d.d., Violeta d.o.o.,Sarajevska pivara d.o.o.,na policama sa oznakomMoji brendovi“su  i Ledo d.o.o. Čitluk, Perutnina Ptuj-BH d.o.o., Zvijezda d.o.o. Proizvodnja i trgovina, Spanish market d.o.o., Lukas TP Nakić d.o.o., Mlijekoprodukt d.o.o. Kozarska Dubica, Omega d.o.o., Brands Distribution d.o.o. i mnogi drugi.

Podržite svojom kupovinom omiljene brendove na policama Mercatora i uživajte u nezaboravnoj vožnji ovog ljeta,  na legendarnim italijanskim modelima Vespa, najomiljenijeg skutera na svijetu.