Skip to content Skip to footer

Pet City Importanne slavi 1. rođendan: Slavljeničke pogodnosti za ljubimce i njihove vlasnike

Pet City Importanne, omiljena destinacija za ljubimce i njihove vlasnike, slavi svoj 1. rođendan ovog vikenda, 02. i 03. marta! Ovaj rođendan označava ne samo obljetnicu Pet City Importanne, već i zahvalnost prema vjernim kupcima i njihovim krznenim prijateljima koji su pratili i podržavali rad omiljenog pet shopa tijekom cijele godine.

Kao znak zahvalnosti svojim kupcima, oba dana rođendana vas očekuje 15 posto popusta na cjelokupan asortiman trgovine! To je prilika koju ne smijete propustiti, tako da rezervirajte svoje vrijeme i pridružite se slavlju!

Pet City tim, kojeg čine doktori veterinarske medicine, stoji na raspolaganju svim svojim kupcima prilikom odabira najbolje hrane i vitamina uz savjete potrebne za njihove ljubimce.

Podsjećamo da u Pet City-u, osim bogate ponude za kućne ljubimce, možete pronaći i brojne vrste malih ljubimaca, tako da ako već niste vlasnik ljubimca, požurite po svog novog prijatelja!

Posjetite Pet City poslovnicu u Importanne centru na nivou -1, ovu subotu i nedjelju, 02. i 03. marta i budite dio ove nezaboravne proslave! Naravno, svi ljubimci su dobrodošli!

Vidimo se na rođendanskom slavlju omiljenog pet shopa! Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!

Leave a comment