Skip to content Skip to footer

Otvoren novi moderni Hyundai centar u regiji Tuzla

AC Ganjgo ovlašteni prodavac Hyundai vozila u Doboju, otvorio je vrata svog novog prodajno servisnog centra  u regiji Tuzle, općina Lukavac, Magistralni put bb. Prodajno servisni centar se prostire na 2000 m2, urađen je po posljednjim Hyundai korporativnim standardima, a sam servis je opremljen sa najmodernijom opremom, te stručnim i obučenim osobljem. Pored otvaranja Hyundai  centra AC Ganjgo je proslavio i petnaestu godišnjicu partnerstva s ovlaštenim distributerom Hyundai Auto BH.

Na svečanom otvaranju prisustvovalo je 300 zvanica.  Gostima se prvo obratio vlasnik Hyundai centra u Tuzli, Muamer Ganjgo. On se zahvalio svim gostima, partnerima i prijateljima, istakao je koliko im znači podrška Hyundai tima, te ujedno šta predstavlja ovaj centar za njih i šta mogu očekivati budući kupci i klijenti, a to su vrhunska vozila, kvalitet i vrhusnku uslugu u svim segmentima.

Pored toga, istakao je da njihovo prethodno dobro iskustvo sa Hyundaiem kao brendom i njhovim kupcima, te osluškivanje njhovih potreba ih je dovelo do ove veoma značajne investicije.

Nakon obraćanja samog vlasnika centra Muamera Ganjge, gostima se obratio načelnik opštine Lukavac Edin Delić. On se zahvalio vlasnicima na ovom objektu što je smješten baš u ovoj regiji, te prvenstveno opštinu Lukavac. Istakao je par stvari o samom Hyundai-u, a jedna od njih je bila upravo zašto je Hyundai jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu.

Također Delić je rekao da je građanima cijele regije Tuzla upravo nedostajala ponuda pouzdanih i sigurnih vozila kao što je Hyundai, koji su u svijetu prepoznati baš kao takvi, te da će ovaj centar defintivno doprinijeti poboljšanju iste.

Poslije načelnikovog obraćanja gostima se obratio generalni direktor kompanije Hyundai Auto BH gosp. Mirza Juzbašić koji je tim povodom uručio počasnu plaketu vlasniku Muameru Ganjgi za 15 godina predanog i lojalnog partnerstva.  Gdin Juzbašić  se zahvalio AC Ganjgi na odanom partnerstvu i modernom centru koji može da stane rame uz rame sa bilo kojim Hyundai centrom u Europi.

Također u govoru je istakao rezultat Hyundai-a u tekućoj 2019. godini koji je za 30 % veći u odnosu na prethodnu 2018. godinu što ujedno  je i jedan od najboljih rezultata do sada. Trenutno tržišno učešće Hyundai u Bosni i Hercegovini je daleko iznad Hyundaievog europskog prosjeka što dovoljno govori o Hyundaiem uzletu u našoj zemlji.

Nakon toga gosti su mogli pogledati kratki retrospektivni video o samoj kompaniji AC Ganjgo, kako je to sve počelo, a kako to izgleda danas nakon 15 godina.

Hyundai centar AC Ganjgo poziva sve zainteresovane da ih posjete u novom Hyundai prodajno servisnom centru u općini Lukavac, Magistralni put bb.  Jedno je sigurno sa novim Hyundai centrom u Tuzli svi klijenti će imati priliku dobiti kompletnu i vrhunsku  uslugu krenuvši od prodajnog salona pa sve do vrhunski opremljenog servisa i uposlenog osoblja.

Leave a comment