Skip to content Skip to footer

Nova BH ostaje u ponudi Telemacha, cijene kablovskih paketa neće se mijenjati

Najgledanija televizija u Bosni i Hercegovini Nova BH emitovat će se i ubuduće u okviru programske ponude Telemacha. Prihvatili smo ponudu kanala Nova BH, jer smatramo da građanima Bosne i Hercegovine treba omogućiti najbolji TV sadržaj, saopćio je Telemach.

Ugovor o emitovanju TV Nova BH neće ni na koji način opteretiti korisnike, jer se cijene kablovskih paketa Telemacha neće mijenjati i ostaju iste kao u 2019.godini.

U godini održavanja vrhunskih sportskih događaja, a na čije prenose pravo ima Nova BH, procijenili smo da je njihova cijena od 0.6 EUR po korisniku prihvatljiva i konkurentna. Ova televizija koja posluje u okviru United Grupe ima sadržajan zabavni, serijski i filmski program kao i najkvalitetniji lokalni informativni program.

Podsjećamo da nam je Telekom Srbija, osnivač i vlasnik Mtel-a BH kao ekskluzivni  zastupnik RTS-a tražio od 0,2 do 1,2 EUR po korisniku za emitovanje programa RTS koji je vrlo često zatamnjen za područje Bosne i Hercegovine, dok Pink za svoj paket kanala traži od 1 do 1.6 EUR po korisniku.

Radeći prije svega u interesu naših lojalnih korisnika, a i svih budućih, procijenili smo da je veoma važno da im omogućimo gledanje televizije Nova BH.

Svakodnevno radimo na unapređenju usluga i zbog toga ćemo i ubuduće korisnicima Telemach paketa garantovati najbolji sadržaj i najgledanije kanale, kao i najkvalitetniji internet.