Skip to content Skip to footer

Nagradna igra ŽELIM OSTATI ATLETA

Poštovane male atlete,

Da, da, svi vi mališani uzrasta od 5 do 12 godina, za nas iz AK Novi Grad Sarajevo ste male atlete, jer ste rođenjem dobili „code“ ATLETA, koji trebate očuvati, nadograditi, upotpuniti i takvi ostati do kraja života!

Shodno tome, pozivamo vas da se uključite u nagradnu igru pod nazivom ŽELIM OSTATI ATLETA, kako bi u ovom periodu izolacije imali veću motivaciju da trenirate ili da nekog drugog potaknete na trening.

Kako to možete učinit?

Tako što ćete napraviti jedan kratki video, dužine do 2 minute, u kojem ćete pokazati neke od svojih atletskih vještina. Bilo šta, s čim vi pokazujete svoju atletsku sposobnost i da ste atleta. Video možete snimiti bilo gdje, shodno vašoj kreativnosti i viziji. Samo je bitno da ste vi glavni „glumac/glumica“ u videu, a osoblje iza kamere može biti bilo ko drugi.

Najbitnije je da budete što kreativniji, što domišljatiji, da u svom video pokazujete neke svoje atletske sposobnosti kao što mogu biti neki orginalni ili improvizovani atletski elementi, svoj sopstveni poligon, imitacija, gluma ili bilo šta drugo što u vašim kreativnim procesima nastane shodno ovom pozivu.

Pravila nagradne igre:

– snimiti video koji počinje sa vašim predstavljanjem i izjavom „želim ostati atleta“. Npr. „Ja sam Usein Bolt, želim ostati atleta“, i nakon toga vaš atletski performans,

– objaviti video na svom ili nečijem drugom Facebook ili Instagram profilu,

– u postu objave napisati “Nagradna igra ŽELIM OSTATI ATLETA. Ja sam rođen/a kao atleta, takav/a želim ostati do kraja života. Ovaj moj atletski performans najbolji je dokaz za to. Ukoliko zaslužujem, molim za vaš lajk ili share, jer želim biti najbolji atleta u ovoj nagradnoj igri (https://atleta.ba/nagradna-igra-zelim-ostati-atleta/). #quickiedjecijaatletskaliga #budiatletaba www.atleta.ba ”

– nakon objave, isti post sharati porukom na klupski FB profil AK Novi Grad Sarajevo – ATLETA ili IG profil aknovigrad

– pobjednici/ce nagradne igre su učesnici čija videa budu imala najviše lajkova bez obzira da li je na FB ili IG profilu. Napominjemo ukoliko objavite isti video na FB i IG lajkovi se ne zbrajaju, već oba videa se takmiče zasebno, i za svaki trebate ispoštovati sva pravila posebno.

– nagradna igra traje do 26.5.2020. do 18.00h

– učesnici imaju pravo objavljivati i slati videa koliko žele, samo za svaki video moraju ispoštovati sva pravila

Nagrade su:

  1. mjesto – Klupski dres, 100 Quickie kroasana i gratis startnina za Quickie dječiju atletsku ligu.
  2. mjesto – Klupska obična majica, 50 Quickie kroasana i gratis startnina za Quickie dječiju atletsku ligu.
  3. mjesto – 25 Quickie kroasana i gratis startnina za Quickie dječiju atletsku ligu.
  4. mjesto – Gratis startnina za Quickie dječiju atletsku ligu.
  5. mjesto – Gratis startnina za Quickie dječiju atletsku ligu.

Ukoliko još niste upoznati sa Quickie dječijom atletskom ligom, učinite to sad tako što ćete isčitati sve sa ove stranice http://atleta.ba/quickie-djecija-atletska-liga/. Sad kad sve znaš, prijavi se, učestvuj u ligi i dokaži svima da si atleta ti. Glavni sponsori Quickie dječije atletske lige su Quickie croasan i Raiffeisen Banka.

Nek vaše dijete ostane sposobno!