Skip to content Skip to footer

MEGGLE Buttercream – Savršen na sve načine

MEGGLE Buttercream je kombinacija premium maslaca i najfinijeg kremastog vrhnja. Dvije omiljene mliječne namirnice za neponovljiv doživljaj i kreativnost u kuhinji.

Domaći proizvođač MEGGLE još jednom pokazuje kreativnost donoseći inovaciju na tržište u kojoj spaja dvije omiljene namirnice bosanskohercegovačke gastronomije.

Gotovo da nema tradicionalnog jela koje nije obogaćeno sa komadićem premium maslaca ili oplemenjeno s kašikom najfinijeg vrhnja. Zbog toga je Buttercream savršen izbor za bilo koju kombinaciju – samo na kriški kruha, ali i za sendviče, tortilje, palačinke, užine, te super popularni fondue. Idealan je kao punjenje za razne vrste kiflica, peciva, te kao dodatak pečenim i kuhanim jelima.

-Buttercream je još jedna uspješna priča za koju su nam inspiracija bili upravo naši kupci. Užurban stil života ne ostavlja previše vremena za pripremu tradicionalnih jela, a s druge strane teško se odričemo omiljenih okusa. Buttercream na savršen način spaja moderna jela i najdraže okuse – ističu iz Meggle tima.

Buttercream dolazi u praktičnom pakovanju od 180 grama u classic i light varijanti.