Skip to content Skip to footer

Klub Visokih peta nastavlja umrežavanje poslovnih žena pod novim brendom

Nakon duže pauze, Bisnode Dun & Bradstreet Company, u saradnji sa Agencijom WE, organizuje 24. 06. na 26. spratu Avaz Tvist Tower-a, prvi ovogodišnji Klub Visokih peta u Sarajevu, gdje će učesnice ugostiti Seina Huskić, vlasnica salona ljepote Angels.

Nakon skoro tri decenija strateškog parterstva, Bisnode i Dun & Bradstreet postali su jedna kompanija, nastavljajući i dalje globalnu podršku kompanijama u rastu i razvoju. Tako se nastavljaju i druženja Kluba Visokih peta, business networking eventa, čiji je cilj stvaranje platforme za nove poslovne prilike za žene u biznisu u BiH.

Druženja Kluba su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Više informacija o susretima Kluba visokih peta možete vidjeti na OVOM LINKU.

U četvrtak će, osim Agencije WE, sa lijepim pričama i poklonima, s nama biti i FIONA – adresa za uživanje u kupovini najelegantnijih komada odjeće ove sezone, Hotel Radon Plaza, uživaćete u dobroj kapljici čitlučke Vinarije Marijanović, te banjalučkog MB Impex, i njihovih brendova likera od kojih se damama kao najdraži pokazao Baba Višnja, a kao društveno odgovorna kompanija predstavićemo i projekt Fondacije Lokalne demokratije u BiH “Zajedno Smo Sigurne”.

Stoga Vas pozivamo da se pridružite projektu posvećenom ženama sposobnim da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve!