Skip to content Skip to footer

Jesen u Importanne centru – Novi brendovi, kolekcije i posebne ponude

Ove jeseni u Importanne centru očekuju vas mnogobrojni noviteti kao i veoma bogata jesenja ponuda naših brendova. Bilo da jesen od vas zahtjeva obnovu odjeće i obuće ili ugodan porodični šoping ovog puta će Vam Improtanne centar ponuditi mnogo toga sa dobro poznatim brendovima kao što su: Blukids Sarajevo, Lindex, Ulla Popken, Tiffany, Frizerland, Fiona, Gerry Weber, 5th Avenue, Hello Baby i mnogi drugi.

Draga djeco i roditelji, zakažite rođendanski party u igraonicama PIN PON Importanne centar uz karaoke, facepainting i takmicarske igre. Dječija igraonica organizuje poludnevni boravak uz kreativne radionice i mini kurseve stranih jezika. Za više informacija pozovite na 061 795 742. Naš brend Frizerland vas ovog puta čeka sa posebnim popustima povodom svog rođendana pa vas ovim putem pozivamo da ih posjetite i provjerite zašto se vode sloganom „Ljepota u rukama profesionalaca“

Ove jeseni posebno želimo naglasiti i pozvati vas da posjetite jeste novootvoreni CoffeeBar & restoran „The Place“ u kojem će svaki posjetitelj imati priliku da uživa u veoma bogatoj ugostiteljskoj ponudi i veoma lijepom ugođaju. Carpisa & Carpisa GO prodavnice će vam predstaviti novu kolekciju za sezonu jesen/zima a VICKO BIH vas čeka sa potpuno novim jesenjim katalogom. U multibrand concept store-u 5th Avenue čekamo vas sa zadnjim sezosnkim popustima a u novootvorenoj prodavnici poslovne ženske odjeće FIONA već od sredine mjeseca očekuje vas i potpuno nova kolekcija za sezonu Jesen/Zima!

Za sada ne propustite kupovinu „Hello baby“ proizvoda i u nedavno otvorenom showroom-u u Importanne centru kao i kupovinu putem web shop-a  www.hellobaby.ba ! Odabrali s ljubavlju mama i tata.” je poruka koju ovaj brend nosi sa sobom.  KONZUM IMPORTANNE – Galerija okusa“ svakog dana vas čeka sa novim akcijama kao i ogromnim uštedama, stoga ne propustite najbolje šoping trenutke sa nama. Vaš KARE Sarajevo uskoro Vam priprema dosta noviteta i iznenađenja a do tada ne propustite i posebne ponude u našoj prodavnici sportske odjeće INN SPORT.

 Sigurno da nećete propustiti posebne ponude i nove kolekcije u vašem i našem Cesars Improtanne, MARGO, PENTI BIH. Ukoliko ste u vašu kupovinu krenuli sa vašim mališanima ovog puta ćete imati dosta bogatiju ponudu gdje ostaviti iste dok obavljate šoping jer u našoj GAMING areni FRIENDLY FIRE vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu. Da bi ugođaj bio potpun i nezaboravan INOMA CONCEPT STORE će se pobrinuti da svaka dama pronađe nešto za sebe. Idealan trenutak za sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta vas čeka profesionalni tim u Frizerskim salonima KS.

Kako bi vaša ljepota bila potpuna ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona SELAWY a za one koji žele mrvicu sunca više posjetite SUNLIGHT Beauty Studio na +1/Mezanin!  U prodavnicama UNI-EXPERT d.o.o ćete moći pronaći posebne ponude i pakete pri kupovini dok u prodavnicama UNIVERZALNO.com čeka Vas veoma bogata ponuda telefona i IT tehnologije. Posjetite i naše druge prodavnice: WATCH LINE-a, UNIPAN d.o.o, TOPSHOP, MUSCLE FREAK, CM – Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.  Svakog dana čeka vas I veoma bogata ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, COFFEE 04 i Caffe Ambient-a. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake Subote Autopraonica AUTOPUTZZER INN za vaše ljubimce na 4 točka ima PROMO CIJENE za pranje automobila.

 

Vaš Improtanne centar – centar modernog življenja!