Skip to content Skip to footer

Jack Daniels poručuje: Pravi gentlemeni brinu o svom zdravlju

Tim banjalučke pizzerije „Kod Brke“ i Jack Daniels tim odlučili su se i ove godine na nesvakidašnju ideju podrške pokretu Movember, i to oblikovanjem brkova i brade, te šminkanjem ni manje ni više nego u pizzeriji.

„Kod Brke“ će u mjesecu novembru, damama i gospodi nuditi usluge uljepšavanja, uz čašicu jedinstvenog i neponovljivog ukusa najpoznatijeg viskija na svijetu – Jack Danielsa.

Barber&MakeUp Shop donosi ugodan ambijent retro barber shopa, „prozor“ u vrijeme kada je barbers shop bilo mjesto okupljanja ugledne gospode, gdje se su se uz šišanje i brijanje, vodili ozbiljni razgovori i sklapali poslovni dogovori. Imati urednu bradu i kosu, uvijek je važilo kao odlika istinskih džentlemena, stoga ne čudi da su upravo barbershopovi bili najposjećenija mjesta.

Ideju Movembera, kroz Barber&Makeup shop „Kod Brke“ prepoznale su i podržale i dvije klinike – Health Express i Delta dijagnostika koje će u trajanju ove akcije, imati posebne ponude i nagrade za goste „brijačnice“.

„Pravi džentlmeni brinu o zdravlju dama i svom zdravlju. Kroz ovu zanimljiv akciju, koju već treću godinu realizujemo sa „Brkinim“ timom, želimo da skrenemo pažnju na problem raka, te važnost preventive“ poručuju iz Jack Danielsa.

Leave a comment