Skip to content Skip to footer

Hello Baby: Trgovina za djecu i bebe

Hello Baby trgovina za djecu i bebe je projekat koji su pokrenuli mama i tata inspirisani svojim dvogodišnjim sinom i čarobnim svijetom njegovih igračaka i superslatkih baby i dječijih proizvoda.

U Hello Baby web shopu www.hellobaby.ba i trgovini u Importanne centru u Sarajevu, na 1. spratu, pronaći ćete superslatke proizvode i opremu za bebe, kao i neodoljive dječije igračke više od 30 najpoznatijih svjetskih premium brendova, poput BabyBjörn, Babyzen, Stokke, BIBS, Trunki, Le Toy Van, Munecas Antonio Juan, Connetix,  Trybike, Play&Go, Tryco, Label Label, Done by Deer, Scoot&Ride, Childhome, Djeco, IziPizi, My Carry Potty, Way to Play, i mnogih drugih.

Proizvodi naručeni putem web shopa stižu na adrese širom BiH u roku od 24 sata.

U ponudi Hello Baby trgovine pronaći ćete drvene igračke za djecu, lutke, magnetne pločice, STEAM igračke, dječije modne asesoare, dekoracije za dječiju sobu, dječije i baby posuđe, te kompletnu opremu proizvoda za bebe od cucli, krevetića, kolica, flašica, glodalica itd.

Svi proizvodi koji se nalaze u ponudi Hello Baby trgovina su proizvodi koje odlikuje najviši nivo sigurnosti, vrhunski kvalitet, te prekrasan dizajn, pomno su birani, bilo na temelju vlastitog iskustva ili kao rezultat predanog i dugotrajnog istraživanja.

U ponudi Hello Baby pronaći ćete multifunkcionalne, inovativne i “pametne” proizvode, koje “rastu s djetetom” i prilagođavaju se različitim uzrastima i potrebama djece, te najljepše igračke koje će pokrenuti dječiju maštu.

Iz Hello Baby-ja nam poručuju da vjeruju u igračke koje pomiču granice, pokreću dječiju maštu i kreativnost, pomažu kreirati čarobni svijet u kojem nastaju najljepše uspomene iz djetinjstva, koje će trajati vječno.

Iza brenda Hello Baby stoji kompanija Itrade d.o.o. koja djeluje kao ekskluzivni distributer za pojedine premium brendove kao što su Trunki, Munecas Antonio Juan, Le Toy Van, Connetix, Trybike, Play&Go, Label Label i Tryco itd.

Dobro došli u čarobni svijet Hello Baby! Odabrali s ljubavlju mama i tata.