Skip to content Skip to footer

Demofest: 50 posto popusta na trodnevne ulaznice

Najveći festival demo bendova u jugoistočnoj Evropi „Demofest“ nudi jedinstvenu priliku. „Demo weekend“ je pred nama, a to znači ULAZNICE U POLA CIJENE.

Naime, svako ko kupi trodnevnu ulaznicu u petak, subotu ili nedjelju, Demofest mu, zajedno sa organizatorom festivala, agencijom Aquarius, nudi popust od čak 50 posto.

Napominjemo da će sve ulaznice kupljene tokom „Demo weekenda“, odnosno 7., 8. ili 9. jula važiti isključivo za ulaz na tvrđavu Kastel od 20.00 do 21.00 sat, svakog dana festivala.

Jer, kao i svake godine, i ove želimo stvoriti uslove u kojima ćemo u što većem broju podržati sve demo bendove koji su ušli u uži krug i dobili priliku nastupati na velikoj bini Demofesta.

Kao što je poznato, od svog samog početka Demofest je važio za festival koji mladim, neafirmisanim bendovima pruža priliku za predstavljanje i promociju autorskog rada, što je jedan od glavnih ciljeva ovog festivala.

I baš zbog toga, ovim popustom želimo omogućiti svim talentovanim bendovima koji su izabrani kao najbolji na konkursu „Demofesta“, da osjete kako je to nastupati pred mnogobrojnom publikom. A da bismo u tome uspjeli potrebo je da nas što više dođe do 21 sat kad na binu izlaze naši demo bendovi.

Podsjećamo, pored talentovanih demo bendova, na tvrđavu Kastel nam dolaze i fantastične svjetske i regionalne zvijezde, koje će učiniti tri festivalska dana nezaboravnim i vrijednim posjete,   a neki od njih su Morcheeba, Parov Stelar, Laibach, Femi Kuti, Dub FX, Kiril Džajkovski, MKDSL, Bojana V., Đorđe, Hiljson Mandela, Stereo Banana, KOIKOI, Nipplepeople, Macha Ravel, Sunshine i mnogi drugi.

Zato požurite i obezbijedite sebi ulaznice za veliko muzičko putovanje koje će se održati u Banjaluci, na tvrđavi Kastel od 20. do 22. jula.