Skip to content Skip to footer

Da li ste spremni za Beerku – prirodno pivski festival

Nastojeći da afirmišu scenu pivskih klasika i  pivsku kulturu uopšte na našim prostorima i iskoriste svoj uticaj u društveno-odgovornom smjeru, udruženje „Eko urban centar“ i Majstor za pivo iz Istočnog Sarajeva pokreću ekološko – društveno – muzičku manifestaciju, koja će u dva festivalska dana okupiti neke od najpoželjnijih regionalnih izvođača i neke od proizvođača najuzbudljivijih regionalnih i svjetskih, zanatskih, odnosno kraft piva.

Beerka će se održati u petak 1. i u subotu 2. septembra ovog ljeta, u sportsko-rekreativnom centru „ Slaviša Vajner Čiča“, odnosno na pomoćnom stadionu FK Slavija u Istočnom Sarajevu, a svoje nastupe potvrdili su: Bajaga i Instruktori, Yu Grupa, Kerber, Goblini, Bombaj Štampa, Marko Louis.

Posjetioci će uživati u sjajnom programu na dvije muzičke bine, a osim pomenutih izvođača, sa specijalnim DJ setom nastupiće i Timbe iz hip hop sastava Bad Copy kao i DJ Lisa, koja nam nakon Beer Festa, Love Festa i Exit-a stiže i na Beerku!

Gotovo tridesetak, svjetski prepoznatljivih izlagača, predstaviće posjetiocima Beerke neke od najkvalitetnijih i najprepoznatljivijih pivskih brendova koji su dostupni na našim prostorima, a uz kombinaciju čuvenih pivskih zakuski i najboljeg piva, posjetiocima Beerke zagarantovano je fantastično putovanje užitcima za čula, koje samo nektar Bogova u kombinaciji sa vrhunskim zalogajem i moćnim gitarskim rifovima može da priušti!

Priuštite sebi kraj ljeta kakav i zaslužujete i obezbjedite svoje mjesto na vrijeme na prvom prirodno pivskom festivalu Beerka u Istočnom Sarajevu.

Ulaznice za prvi prirodno pivski festival Beerku po cijeni od 10 KM za jednu i 15 KM za obe festivalske večeri i dostupne su u Majstoru za pivo u Istočnom Sarajevu kao i na ticket servisu Gigstix.ba