Skip to content Skip to footer

Četvrto izdanje Ljubuški Outdoor Festivala od 23. do 26. maja

Poznat je termin četvrtog po redu izdanja Ljubuški Outdoor Festivala! Već tradicionalni festival sporta zabave i rekreacije na otvorenom održati će se u periodu od 23. do 26. 5. 2024. godine.

LJOF je manifestacija koja u Ljubuškom označava početak turističke sezone. Manifestacija je to koja kroz svoj vrlo raznolik program od natjecanja u trčanju, biciklizmu, paraglidingu, kajakarenju, do raznih outdoor radionica, programa za djecu i koncertnog dijela za svakoga nudi po nešto i zamišljena je kao family friendly događaj, odnosno događaj namijenjen za sve dobne skupine od djece do onih starijih.

Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim će se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

Ponovo pod  sloganom „Odaberi svoju avanturu“ LJOF poziva sve zaljubljenike u sportove na otvorenom da rezerviraju kraj 5. mjeseca za outdoor druženje na otvorenom u Ljubuškom i prijave se na vrijeme putem službenih stranica Ljubuški outdoor festivala. Sve detalje vezano za natjecanja na LJOF-u kao i prijave uskoro ćete moći pronaći na našoj web stranici www.ljof.ba. Zato pratite naše novosti i odaberite svoju avanturu.

I ove godine LJOF će u svom programu uz sportska natjecanja ponuditi i različite aktivnosti za sve željne rekreacije i zabave na otvorenom. Ponovo će uz sportski i rekreativni dio festivala organizatori posjetiteljima priuštiti i glazbene poslastice u večernjim terminima festivala. Zato pratite novosti na LJOF stranicama i uskoro saznajte sve o programu četvrtog LJOF-a, poručuju iz JP Parkovi Ljubuški, jedni od nositelja organizacije Ljubuški Outdoor Festivala.

Suradnja i zajedništvo svih volontera i sudionika u organizaciji koja se realizira kroz našu manifestaciju čini organizatore posebno ponosnim i daje snagu da nastave sa aktivnostima i promocijom Ljubuškog i Hercegovine kao destinacije za aktivni turizam.

Leave a comment