Skip to content Skip to footer

Brend muških odijela Maestro Suits osvojio muškarce u BiH

Nakon 25 godina uspješne međunarodne saradnje sa svjetskim modnim kućama, kompanija Kismet iz Brijesnice Male pored Doboja, prošle godine lansirala je ekskluzivni brend muških odijela Maestro Suits. Brend je u vrlo kratkom periodu poslovanja postao omiljeni među muškarcima u Bosni i Hercegovini, a odijela brenda Maestro Suits nose i mnogi poznati muškarci poput Tomislava Cvitanušića, Muhameda Hadžovića, Fikreta Hodžića…

Odijela po mjeri

Javnost je posebno prepoznala brend Maestro Suits kroz podršku rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine koja nosi odijela po mjeri ovog bh. brenda. Na uspješnost je utjecalo neprestano ulaganje u savremenu specifičnu tehnologiju i opremu, edukacija velikog broja zaposlenih, te višedecenijska posvećenost nauci izrade muških odijela.

Osnovna snaga Maestro Suits je u njenoj viziji i težnji za iskorakom iz prosjeka u prestiž. Prvo prodajno mjesto Maestro Suits u Doboj Istoku, koje se nalazi u krugu fabrike Kismet, u kratkom periodu nakon otvorenja postalo je mjesto oblačenja poslovnih muškaraca iz cijelog regiona. To je dovelo do otvaranja prodajnog mjesta u Sarajevu (TC Intershop, Kolodvorska 12), koje predstavlja inovaciju na tržištu kada je u pitanju kupovina odijela.

Kako bi se olakšala potraga za idealnim odijelom, kupcima na raspolaganju stoji profesionalno prodajno osoblje koje će im pomoći pronaći idealno odijelo među više hiljada izloženih odijela, stotina košulja i modnih dodataka. U prodavnici se na licu mjesta odabrano odijelo može savršeno prilagoditi uz pomoć krojača, a moguća je i izrada posebnih odijela po mjeri.

Maestro Suits su moderno dizajnirana odijela italijanskog kroja, dizajnirana za muškarce koji znaju šta žele, za muškarce sa istančanim modnim stilom, za muškarce koji vole klasiku, ali žele biti prepoznatljivi. Na prodajnom mjestu moguće je pronaći tri vrste odijela – casual, business i evening odijela, te nekoliko stotina košulja na jednom mjestu.

Vunene tkanine

Osim odijela, u Maestro Suits prodavnici mogu se pronaći i casual sakoi, te detalji koji će upotpuniti svaki modni stil, poput kravata, kaiševa, torbi, maramica, leptir mašni i naočala. Svako Maestro Suits odijelo se sastoji iz više od 120 dijelova, i kreirano je od najkvalitetnijih luksuznih tkanina.

Najpoznatiji primjeri ovih tkanina su autentična italijanska Reda i Vitale Barberis Canonico VBC koji su sinonim za stil i eleganciju. Lideri su u proizvodnji finih vunenih tkanina za izradu klasičnih muških odijela, te predstavljaju primjer italijanskog majstorstva, spajajući umjetničku tradiciju s tehnološkim inovacijama kako bi se postigao još bolji rezultat. Ovaj kvalitet tkanina ističe se svojim luksuzom i pravi je izbor za Maestro odijela, namijenjena muškarcima s istančanim modnim stilom.