Skip to content Skip to footer

Black’n’Easy patrole obilaze gradove i druže se sa potrošačima

Ukoliko ste krenuli na posao, a niste stigli popiti jutarnju kaficu, ne brinite, jer Grand kafa misli na vas. Black’n’Easy patrole koje obilaze vaš grad u jutarnjim satima, idealna su prilika da na putu ka poslu usput popijete šoljicu turske kafe, koja je spremna za jedan minut.

U Sarajevu, Tuzli, Zenici, Mostaru, Banja Luci i Bijeljini, Black’n’Easy patrole će se tokom mjeseca oktobra družiti sa prolaznicima koji će imati mogućnost da degustiraju ovu vrhunsku tursku kafu gotovu za jedan minut i uživaju u njenom mirisu i ukusu. Građani Sarajeva Black’n’Easy patrole mogu sresti na brojnim lokacijama, a samo neke od njih su: Skenderija, BBI centar, SCC, Unitic,  Ferhadija, Importanne centar, kao i Otoka, Alipašino polje i Ilidža.

U Tuzli se kafa ispija na Trgu slobode, ispred TC Omega, Avaza, TC Brčanska Malta, glavne autobuske stanice, Doma zdravlja i drugih. U Zenici se B’n’E  patrole kreću ispred: MUP-a, opštine, pošte, Školske ulice, Travničke ulice, na Trgu Alije Izetbegovića i drugim mjestima. Sveučilište u Mostaru, Mepas Mall, Avenija, Španski trg, autobuska stanica, Rondo, samo su neke od lokacija u Mostaru na kojima možete sresti B’n’E patrole.

Banjalučani svoju šoljicu kafe mogu popiti u samom centru grada, ispred opštine, pošte i dr., dok građani Bijeljine isto mogu učiniti na Trgu Kralja Petra, ispred TC Emporium, TC Tom, TC Mihajlović i drugim lokacijama.

Grand kafa Black’n’Easy osvojila je srca svih ljubitelja kafe, jer štedi vrijeme, a ne mijenja naviku ispijanja kafe. Manje od jedne minute vas dijeli do pravog užitka istinski dobre kafe, a pri tom sami birate da li ćete popiti zaslađenu ili ipak gorku kafu. Stoga prošetajte svojim gradom u periodu od 07:00 do 11:00 sati i nemojte se iznenaditi ukoliko vas pri odlasku na posao Black’n’Easy patrole iznenade kafom i upotpune vaš jutarnji ritual.

Leave a comment

0/100