Skip to content Skip to footer

ACL Consulting: Komunicirajte sa svojim računovodstvom i budite naš poslovni saradnik

Spremni smo pomoći savjetom u svim etapama razvoja firme. Upućujemo na način otvaranja firme, savjetujemo kako se postaviti na tržištu, pa sve do povezivanja različitih klijenata kada primijetimo da nekom od njih trebaju međusobne usluge. Vodimo računa o svojim klijentima, upozoravamo, pratimo i podržavamo poslovanje naših poslovnih saradnika.

UKAŽITE POVJERENJE ODGOVORNOM RAČUNOVODSTVU I TIMU ACL CONSULTING d.o.o. I ISPOŠTUJTE ZAKONSKE OBAVEZE KAKO JE TO PROPISIMA NAREĐENO.

Naš pristup svakom klijentu je individualan. Cilj nam je biti Vaš najbolji partner od prvog dana-bez kompromisa. Mi Vam jamčimo ažurne računovodstvene evidencije usklađene sa svim zakonskim propisima, ali istovremneo i izvještaje koji će Vam dati potrebne informacije o poslovanju Vašeg preduzeća.

Samo tačna i pravovremena informacija daje Vam mogućnost za pravilnu procjenu rizika i sigurnost u odlučivanju.

Osim računovodstvenih usluga (vođenje poslovnih knjiga, kalkulacija, obračuna plata i svih ugovora, PDV evidencije, amortizacije, analize poslovanja, svih vrsta izvještaja koje podrazumijevaju i izradu izvještaja o transfernim cijenama, izradu finansijskih izvještaja, te savjetovanja iz oblasti računovodstva) kod nas možete dobiti i usluge savjetovanja i nadzora iz oblasti građevine.

Neka vaše računovodstvo “živi” s vašom firmom.
Tim ACL Consulting doo
033/942-663
061/899-050