Skip to content Skip to footer

U Čapljini otvorena poslovnica NLB Banke

U Čapljini, u ulici Ante Starčevića bb, danas je svečano otvorena renovirana poslovnica NLB Banke d.d. Sarajevo, koja osigurava otvoren  i savremen bankarski ambijent za saradnju klijenata sa Bankom i savremene tehnologije. Svečanom otvorenju prisustvovao je veliki broj poslovnih partnera, građana, predstavnika institucija i medija.

-Renovirana poslovnica NLB Banke u Čapljini u potpunosti je prilagođena potrebama naših klijenata, te im omogućava otvorenu komunikaciju i savjetovanje. U moderno uređenom prostoru, uz najsavremenije bankarske tehnologije, te uz pomoć stručnog osoblja, naši klijenti će moći rješavati sve svoje finansijske potrebe. S obzirom da je jedan od glavnih, dugoročnih ciljeva NLB Banke  jačanje dobrih odnosa sa našim klijentima, obnavljanjem naših poslovnica, omogućavamo im kvalitetniju dostupnost naših usluga i na taj način nastojimo unaprijediti odnos sa klijentima. Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zadovolji sve njihove potrebe, a sigurna sam da će i klijenti biti zadovoljni našom bankarskom uslugom i ponudom – izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.

Otvaranjem renovirane poslovnice u Čapljini, NLB Banka dodatno osnažuje svoje poslovanje u ovoj regiji. Uz ugodan bankarski ambijent poslovnice, NLB Banka unaprijeđuje lični kontakt sa klijentima i nudi im kvalitetniju i veću dostupnost svojih usluga.  Za vrijeme ceremonije otvaranja uručena je donacija Humanitarnoj udruzi »Cvijet« Čapljina koja pomaže djecu sa poteškoćama u razvoju.

Leave a comment

0/100